Sufleu de spanac cu brânză

Ultima actualizare:

    Sufleu de spanac
Sufleu de spanac

Ingrediente

4 ouă

5 linguri unt

2 linguri parmezan

1 căţel de usturoi

4 linguri făină

250 ml lapte

500 g spanac congelat

150 g brânză tare rasă

sare

piper

Preparare

Decongelezi spanacul și-l lași la scurs. Ungi formele de brioșe cu 1 lingură de unt și pui parmezan. Topești restul de unt într-o tigaie, asezonezi cu sare și piper după gust, adaugi spanacul și usturoiul zdrobit. După ce spanacul nu mai lasă zeamă, adaugi făina și laptele. Lași să dea câteva clocote, după care stingi focul. Încorporezi brânza și gălbenușurile unul câte unul. Bați albușurile spumă tare și le adaugi în compoziție, amestecând ușor. Umpli formele și le dai la cuptor, încălzit în prealabil, 30 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sos de rosii jpg
Tendințe în materie de sprâncene în 2025: efectul Silent Beauty
horoscop martie  iunie logo webp
Horoscop 6 12 mai, foto Shutterstock jpg
fericire freepik jpg
image png
image png
zodii, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net