Tartă cu mere și brânză

Ultima actualizare:

    Tartă cu mere și brânză
Tartă cu mere și brânză

Ingrediente:

Pentru blat:

270 g făină

2 ouă

125 g unt

3 linguri zahăr

1 lingură griș

Pentru umplutură:

500 g brânză de vaci

3 ouă

5 mere

2 linguri făină

100 g zahăr alb

5 linguri zahăr brun

1 linguriță esență de vanilie

2 linguri fulgi de migdale

merișoare

Preparare: 

Pentru blat, bați ouăle cu zahărul până când capătă o consistență cremoasă. Încorporezi untul la temperatura camerei, apoi făina și frămânți până când se omogenizează. Înfășori aluatul în folie și-l ții la frigider o oră. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu zahărul alb, adaugi ouăle, făina și esența de vanilie. Întinzi aluatul, inclusiv pe margini, într-o formă rotundă cu pereți detașabili. Îl înțepi din loc în loc și presari grișul. Torni umplutura de brânză peste blat. Speli merele, le scoți cotorul și cutia de semințe, le așezi întregi în tavă și pui în fiecare câte o lingură cu zahăr brun. Dai tava la cuptor 50-60 de minute. După ce s-a răcorit, așezi în fiecare măr bobițe de merișoare și presari peste tartă fulgi de migdale prăjiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
printul william kate middleton jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
suc de lămâie beneficii jpeg
zodii norocoase jpg
Metropolitan Life picture jpg
pexels karolina grabowska 5979667 jpg
horoscop jpg
tarta struguri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net