Tort cu mousse de ciocolată în trei culori cu sos de zmeură
Ultima actualizare:
Un desert perfect pentru zilele de vară toride. Frișcă amestecată cu ciocolată albă, ciocolată cu lapte și ciocolată amară, toate peste un blat pufos de vanilie.
Secretul? O noapte la frigider și un sos de zmeură delicios, servit alături.
Iată ingredientele de care ai nevoie pentru tortul cu mousse de ciocolată în trei culori:
Pentru blat:
100 g făină
100 g zahăr
3 ouă
1/2 lingură de ulei
esență vanilie
1 praf de sare
Mousse de ciocolată amăruie
300 g ciocolată amăruie
250 ml smântână pentru frișcă
50 ml apă rece
40 g unt
5 g gelatină
Mousse de ciocolată albă
300 g ciocolată albă
250 ml smântână pentru frișcă
50 ml apă rece
40 g unt
5 g gelatină
Mousse de ciocolată cu lapte
300 g ciocolată cu lapte
250 ml smântână pentru frișcă
50 ml apă rece
40 g unt
5 g gelatină