Tort Krantz – Iulia Negrilă

Ultima actualizare:

    Tort Krantz
Tort Krantz

Ingrediente:

7 ouă, 7 linguri zahăr, 7 linguri făină, 2  linguri ulei, 2 pachete de unt fără sare;

Preparare:

1. Blatul se face din cele 7 ouă la care se  adaugă zahărul, uleiul, făina. 

2. Se pune  la cuptor într-o tavă îmbrăcată în hârtie de copt pentru 45  de minute.  Între timp pregătim siropul din 2 căni de  zahăr şi o cană de apă. 

3. Se fierbe până ce s-a  dizolvat zahărul şi se adaugă esenţă de rom şi se dă la  rece. A doua zi se taie blatul şi se însiropează apoi se  pune intercalat crema făcută din cele 2 pachete de unt cu o  cană de zahăr farin. 

4. Se asamblează tortul după care  se pune glazura din caramel făcută dintr-o cană de zahăr  topit şi o mâna de nuci sau alune. 

5. Se îmbracă  tortul cu aceea glazură şi se ornează după gust. Poftă  bună !



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop compatibilitate jpg
recipe ro 1198 ciorba de burta k smartcrop og 1354 webp
Horoscop luna martie jpg
Cum sa faci o prajitura Alba ca zapada ca in copilarie  Sursa imagine  shutterstock 277106084 jpg
idei retete mic dejun png
cal foc shutterstock jpg
zodii, foto shutterstock jpg
featured image (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net