Tort trio de ciocolată - Elena Ghiţă

Ultima actualizare:

    Tort trio
Tort trio

Blat:

65 g făină cernută

120 ml. lapte bătut

60 g zahăr

60 g unt

20 g cacao

1 ou

1 vf. sare

1/2 linguriţă bicarbonat sodiu

Mousse ciocolată amăruie:

300 g ciocolată amăruie

250 ml smântână pentru frişcă

50 ml apă rece

40 g unt

5 g gelatină

Mousse ciococolată cu lapte:

300 g ciocolată cu lapte

250 ml smântână pentru frişcă

50 ml apă rece

40 g unt

5 g gelatina

Mousse ciocolată albă

300 g ciocolată albă

250 ml smântână pentru frişcă

50 ml apă rece

40 g unt

10 g gelatină

Preparare

Se amesteca ingredientele de la blat şi se bagă la cuptor pentru 20 de minute.

Mousse-urile după preparare se ţin la congelator pentru 20 minute ca să se întărească gelatina şi se pune stratul următor şi tot aşa toate 3 peste blat. La final se bagă în frigider până a doua zi. Eu am decorat cu flori decor de pufuleţi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net