Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj
Triunghiuri cu şuncă şi caşcaval în aluat de foietaj

Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj, 250 g caşcaval, 200 g şuncă sau orice alt mezel preferat, sare, ketchup (opţional), 1 ou pentru uns deasupra.                                         

Preparare

După ce am decongelat foietajul, îl tăiem cu rola dinţată în triunghiuri. Fiecare triunghi îl ungem cu puţin ketchup şi apoi punem caşcaval şi şuncă şi închidem triungiul. Tăiem cu rola dinţată mici tăieturi deasupra triungiului, ungem cu ou bătut. Aşezăm triunghiurile în tavă pe hârtie de copt şi dăm la cuptor până ce se rumenesc frumos. Se servesc calde sau reci. Sunt delicioase! Poftă bună!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net