Trucuri pentru cea mai bună şi uşoară salată de icre. Ce trebuie să faci chiar la început ca să nu se taie

shutterstock 1701789481 jpeg
Salata de icre este o emulsie de tipul maionezei @shutterstockclickpentrufemei.ro

Tradiţia spune că de Revelion trebuie să mâncăm peşte, pentru a avea prosperitate în noul an şi pentru a „înota“ printre necazuri aşa cum înoată peştele în apă. Dincolo de tradiţie şi de superstiţii, din punct de vedere nutriţional, carnea de peşte este extrem de sănătoasă, de aceea avem un motiv în plus s-o consumăm la cât mai multe mese, inclusiv de Anul Nou.

Peştele conţine proteine uşor de digerat, fiind bogat în acizi graşi esenţiali Omega-3, vitaminele A, D, E, B12, dar şi minerale precum potasiu, fier, iod, fosfor şi seleniu. Aceste substanţe ajută dezvoltarea cognitivă, îmbunătăţesc vederea şi întăresc sistemul imunitar. Datorită conţinutului de fier, consumul regulat de peşte previne anemia, iar vitamina D este esenţială în absorbţia şi fixarea calciului, asigurând oase puternice şi o dantură sănătoasă.

În plus, diferitele specii de peşte pot fi preparate în fel şi chip: antreuri delicioase, supe şi ciorbe, feluri principale. Nimic nu se iroseşte de la peşti, iar organele lor reproducătoare, lapţii şi icrele, sunt adevărate delicatese.

Află aici cum poți face o salată de icre în casă, una care să fie pe toate gusturile.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Previziuni Astale png
horoscop click lorina jpg
image png
cearta cuplu
pexels anastasia shuraeva 4091205 jpg
Rețetă Cera Mihăilescu png