VIDEO Cum se fac cei mai buni cartofi prăjiți! Rețeta specială a lui Adrian Hădean

5 mai 2020
image
Iată care sunt secretele lui Adrian Hădean pentru cei mai buni cartofi prăjițifoto: Facebook Adrian Hădean

Cine nu iubește o porție de cartofi prăjiți din când în când? Adrian Hădean vine în întâmpinarea celor care nu pot refuza această garnitură cu o rețetă specială: cartofi prăjiți sau jumări de cartofi. Iată care sunt secretele celebrului bucătar!

“Toată lumea știe să facă cartofi prăjiți, dar nu toată lumea știe să-i facă mișto. Nici eu n-am știut, nu vă faceți griji, dar m-am mai uitat la tot felul de oameni și după aceea am început să învăț, să mai experimentez. Este important soiul de cartofi pe care-l folosiți, eu îl folosesc pe cel rose, dar ce este cel mai important și trebuie să țineți minte: cartofii trebuie să fie pregătiți în 3 faze principale. Mai întâi îi fierbi, apoi îi răcești și la urmă îi prăjești. Pentru toată treaba asta plus un sos gustos alături, mai ai nevoie de untură de porc, ulei, smântână, unt, o căpățână de usturoi și câteva fire de pătrunjel împreună cu câteva fire de mărar”, a scris Adi Hădean pe blogul personal, acolo unde a publicat și un filmuleț explicativ, pentru a face tot procesul cât mai ușor.

Adrian Hădean gătește pentru medici și bătrâni singuri

Adrian Hădean a realizat un proiect online numit "Farfurii curate", în cadrul căruia propune rețete pentru cei care îl urmăresc pe blog sau pe rețelele sociale, pentru a face mai productiv timpul petrecut de români în autoizolare. De asemenea, chef-ul și echipa sa au donat peste 25.000 de porții de mâncare pentru personalul medical aflat în lupta cu coronavirusul, dar și pentru bătrânii singuri.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png