6 secrete pe care nu le știai despre erecție

Ultima actualizare:

    Bărbații răsfățați cu sex oral înainte de penetrare au erecție mai bunăwww.clickpentrufemei.ro
Bărbații răsfățați cu sex oral înainte de penetrare au erecție mai bunăwww.clickpentrufemei.ro

Ce mai poți afla despre spermă și testicule? Ai spune că de-a lungul timpul s-au descoperit o mulțime de lucruri interesante și totul este cât se poate de clar despre erecție. Este, însă, foarte posibil să nu știi totul pe această temă. Citește și verifică dacă aveai cunoștință de aceste secrete!

Sunt penisuri și penisuri, dar când vine vorba de erecție, lucrurile nu sunt chiar diferite. Ce-i drept, însă, acest proces poate fi de trei feluri. Ți-ai dat seama care sunt? Îți spunem noi!

3 tipuri de erecție

Practic, se poate ajunge la același deznodământ în trei moduri diferite. Erecția reflexogenă apare în urma unui contact fizic, erecția psihogenă este produsă de stimularea audiovizuală și fantastică, iar erecția nocturnă, evident, se manifestă în cursul nopții, în somn. Ultimele două tipuri de erecție nu se produc intenționat și pot lua persoana respectivă prin surprindere, spune teoria în domeniu.

Fumatul și alcoolul sunt inamicii erecției

Dacă înainte să facă sex iubitul tău bea un pahar-două de vin și fumează ca să prindă curaj, cel mai probabil ai observat că îi trebuie mai multă muncă de lămurire pentru o erecție sănătoasă. Asta pentru că tutunul și alcoolul afectează erecția și predispun la tulburări erectile, iar cu această problemă se confruntă din ce în ce mai des bărbații tineri.

Sexul oral crește potențialul

Un studiu în domeniu a scos la iveală că bărbații care sunt răsfățați cu sex oral înainte ca penisul lor să intre în erecție se mândresc cu măsurători mai spectaculoase. Mai precis, dacă își măsoară penisul erect după sex oral fără finalizare, bărbații pot observa că au organul vizil mai mare decât dacă nu sunt ajutați. Nu o spunem noi, au descoperit-o oamenii de știință.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte secreții despre erecție!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net