7 reguli de bază ca să decorezi casa simplu, rapid şi ieftin

image
În living optează pentru culori mai puternice şi un mobilier modern Shutterstock

Să decorezi locuinţa nu trebuie să fie o muncă istovitoare şi care să-ţi facă gaură în buget. Poţi opta pentru schimbări mici dar de mare efect. Uite cum să dai o nouă faţă încăperilor simplu, rapid şi ieftin!

1. Cameră cu cameră  - În fiecare cameră trebuie să se regăsească o altă atmosferă. De exemplu, dormitorul ar trebui să-ţi dea senzaţia de căldură, confort şi relaxare, iar pentru asta vei avea nevoie de obiecte de mobilier clasice, tradiţionale şi o zugrăveală în tonuri calde de crem, maro, bej, galben pal. În living însă culorile pot fi mai vesele, mai vii, iar mobilierul modern sau chiar cu accente futuriste.

2. Tablourile – Dacă în locuinţa ta nu se regăsesc tablouri, ar trebui să te gândeşti la această variantă de decor. Ne refem la tablouri ce reprezintă imagini moderne, nu picturi în acuarelă sau ulei.

3. Culorile – Camerele trebuie zugrăvite în culori asemănătoare. Nu este indicat ca în living să zugrăveşti în portocaliu, în dormitor să ai verde, pe hol – albastru şi în bucătărie roşu. Nuanţele trebuie să fie din acceaşi paletă de culori în tonuri mai închise sau mai deschide. Poţi opta şi pentru culori complementare. Important este să existe un echilibru cromatic, casa ta să fie un tot unitar.

4. Simplitate – Nu decora locuinţa cu foarte multe obiecte de mobilier sau decoraţiuni interioare. Cu cât spaţiul este mai liber şi mai degajat, cu atât locuinţa ta va da impresia că este mai mare, curată şi aerisită.

5. Rearanjarea mobilierului – Dacă simţi nevoia unei schimbări dar nu vrei să cumperi nimic în plus, poţi rearanja obiectele de mobilier din camere. Dă o nouă faţă locuinţei tale fără a cheltui vreun ban!

6. Zugrăveşte – Asta nu înseamnă să-ţi transformi locuinţa într-un şantier! Poţi vopsi ramele ferestrelor dacă acestea sunt din lemn, uşile sau poţi vărui un perete, o grindă sau un stâlp. O pată de culoare proaspătă va schimba radical înfăţişarea încăperii respective.

7. Montează oglinzi – Oglinzile se montează mai ales în camerele mici pentru a da senzaţia unui spaţiu mai mare. De asemenea, se montează lângă geam sau în faţa geamului pentru a lumina şi mai mult încăperea.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
image png
AstroSchool png
image png
image png
C5BJlkOmpTIYHu9SS24uOSiM8q9UyT a8sEV5Lks84bPOx  rGtgNV D4c8oBbG3lq1krytICQsdajWilKdgg0cdtGJZte6pL8wDm sPyoXgrjHs8aOTl1xG1W2Vy27eLoEXTHSaDlVO7QsDvy76AfY
NDTAJ7aMnzD0577v3wkm6E5lFWe4 dQlqOl Vi O JBsyue6NFxcysqcgu2rDanVyQT23dXacDZ xU0GPNm8HRCB3JDSqxOWb6fod9QDw1Of2ZTdF5H7bcHaFbk2vsraY7XyjMLtuqj90mby0ztKAsA