Află ce costume de baie se poartă în această vară

Ultima actualizare:

    Costumele de baie cu decupaje adânci sunt pe primele locuri în tendinţele verii
Costumele de baie cu decupaje adânci sunt pe primele locuri în tendinţele verii

Suntem la început de vară şi ne pregătim intens pentru primele zile de plajă. Dacă vrei să atragi toate privirile şi să fii în centrul atenţiei va trebui să ai un costum de baie în tendinţe. Iată ce se poartă în acest sezon!

Costume de baie cu decupaje

În tendinţele acestui sezon se remarcă modelele de costume de baie cu decupaje adânci – fie că vorbim despre costume întregi sau în două piese. Decupajele apar în zona taliei şi a abdomenului, a spatelui şi şoldurilor. Tăiaturile în material dau senzaţia unui costum sfâşiat într-o noapte de amor pasional. Sunt modele sexy care vor atrage atenţia şi te vor scoate din anonimat. Optează pentru culori tari, vii, strălucitoare: verde, roşu, portocaliu, etc.

Costume de baie cu decolteu adânc

Vorbim despre modele întregi al căror decolteu ajunge până în zona taliei. Marii creatori de modă au apelat şi câteva „artificii” pentru a-ţi pune silueta cât mai mult în valoare: încreţituri fine şi discrete în zona taliei, accesorii care imită curele, printuri în dungi pe care le poţi uşor confunda cu un şnur etc.

Sutienul bustieră şi bikini cu talie înaltă

Sutienul bustieră nu ne este necunoscut, însă în acest an modelele prezintă snur la baza gâtului – un sistem de prindere care oferă mult mai mult suport bustului. O altă noutate pe care o remarcăm în acest sezon este apariţia bikinilor cu talie înaltă sau foarte înaltă. I-am observat şi în anii trecuţi dar acum astfel de modele au invadat podiumurile de modă internaţionale şi se menţin în topurile tendinţelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net