Ai bebeluş? Iată de gadgeturi îţi fac viaţa mai uşoară!

Ultima actualizare:
"Bona" digitală
"Bona" digitală

Cel mai important eveniment pentru viitoarele mămici şi copiii cu vârste între 0 şi 7 ani are loc în această perioadă la Romexpo. Cărucioare inteligente, dispozitive care trimit mesaje pe telefon când copilul plânge, jucării care imită bătăile inimii mamei ori ploaia sunt doar câteva dintre gadgeturile care fac părinţilor viaţa mai uşoară.

Super-bona digitată Halo este un sistem de monitorizare audio-video prevăzut cu un carusel muzical, cu sistem de redare a cântecelor de leagăn şi a poveştilor. Acesta monitorizează tot mediul din camera copilului, măsoară temperatura şi umiditatea şi are senzori de monitorizare a somnului.

Cărucior ingenios
Cărucior ingenios

Căruciorul City Tour are o greutate de doar 6,5 kg şi un sistem de pliere aproape instantaneu. Poate fi foarte uşor transportat ca bagaj de cabină în avion.

Biberon anti-colici
Biberon anti-colici

Biberonul anti-colici este făcut astfel încât copilul să înghită cât mai puţin aer, iar senzorul de temperatură face ca tubul să fie roz când laptele este prea fierbinte. 

Benzi protectoare
Benzi protectoare

Casa trebuie şi ea amenajată odată ce copilul începe să meargă de-a buşilea. La Baby Boom se găsesc benzi moi care se lipesc pe muchiile şi colţurile pieselor de mobilier, protejând copiii în caz de accidente.

Camelia Andrei şi cei doi copii ai săi
Camelia Andrei şi cei doi copii ai săi

Şi pentru proaspetele mămici au apărut pe piaţă tot felul de accesorii ingenioase. Camelia Andrei este o mămică pe care nevoia a inspirat-o să creeze manşeta de îngrijire pentru bebeluşi Teodor Baby, o alternativă la prosopul sau scutecul pe care mămicile obişnuiesc să aşeze bebeluşul atunci când îl alăptează sau îl ţin în braţe să îl adoarmă. „În momentul alăptării, bebeluşii transpiră foarte mult ca urmare a efortului depus, transpiraţie ce poate cauza iritaţii, dermatită atopică sau răceală în zona transpirată. Manşeta aceasta e din bumbac ce absoarbe bine transpiraţia, stă fixă pe mână, fiind o barieră între pielea părintelui şi cea sensibilă a bebeluşului”, explică fondatoarea brandului.


    Camelia Andrei şi cei doi copii ai săi
Camelia Andrei şi cei doi copii ai săi

Târgul Baby BOOM mai este deschis mâine, duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

image
image
image
image
image
image
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
alex haney CAhjZmVk5H4 unsplash 2048x1365 jpg
cafea jpg
cum sa iti stilizezi sneakersii vezi 6 idei de tinute pentru femei jpg
adevarul jpg