Avocado, pasta minune pentru tenul tău. Această mască previne îmbătrânirea pielii

image
Sursa foto: Facebook

Avocado este fructul minune eficient în alimentaţia de zi cu zi, căci are un conţinut mare de grăsimi mono-saturate şi poli-saturate, care au rolul de a menţine ritmul sănătos al inimii.

În plus, este eficient în scăderea colesterolului si conţine suficiente fibre şi proteine vegetale pentru o sănătate de fier a organismului tău. Însă, pe lângă faptul că poate fi consumat zilnic, avocado este şi vedeta tratamentelor cosmetice pentru piele. Una dintre măştile naturiste pentru ten, cu efect anti îmbătrânire are la bază pasta de avocado.

Însă, pe lângă faptul că poate fi consumat zilnic, avocado este şi vedeta tratamentelor cosmetice pentru piele. Una dintre măştile naturiste pentru ten, cu efect anti îmbătrânire are la bază pasta de avocado.

Citeşte continuarea articolului, aici!Citeşte şi:Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"Va fi lângă tine în cele mai grele momente. 20 lucruri pentru care eşti norocoasă dacă iubeşti un bărbat în zodia Taur 

BeFunky collage (6) jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
reghe corina caciuc jpeg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
explozie nucleara shutter
image
image
image
image
image png
cuplu
casca de motocicleta
image png
image png
cearta cuplu