Bebeluşa Oana se epilează definitiv pe timp de vară

Ultima actualizare:

Ex-bebeluşa Oana sfidează soarele! Ea a descoperit în urmă cu patru luni cea mai performantă tehnologie SPL din lume, OrLight, care pur şi simplu a fascinat-o. „Încercasem înainte epilarea definitivă cu IPL, dar rezultatele au lăsat de dorit. Am trecut apoi pe tehnologie SPL şi rezultatele s-au văzut după prima şedinţă. Am fost supărată doar pentru că am început tratamentul prea târziu, mă gândeam că mă prinde vara înainte de a termina toate şedinţele", spune Oana Ioniţă.

Dar a avut noroc. Motif LHR, laserul de ultimă generaţie de la Elos Beauty Clinic, apărut de curând în România, merge pe orice tip de piele, fără riscuri, în orice anotimp.

De aceea, el chiar face furori în SUA şi în ţările unde există populaţie de culoare, fiind eficient atât pe piele bronzată, natural sau artificial, cât şi pe pielea persoanelor mulatre sau negre. De asemenea, merge foarte bine şi la femeile cu pielea foarte deschisă şi păr blod.

Pentru a scăpa de părul nedorit, sunt necesare 6-10 şedinţe, la interval de o lună, în funcţie de culoarea pielii şi de tipul firului de păr.

„Sunt foarte fericită că nu a trebuit să întrerup epilarea definitivă vara aceasta. Am făcut o şedinţă cu Motif şi nu am simţit niciun pic de durere. E un vis, nu am crezut că există epilare definitivă fără durere şi în niciun caz vara", a mai spus fosta bebeluşă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net