Beneficiile fațetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif

simeon stalpnicul png
Beneficiile fațetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousifclickpentrufemei.ro

Un zâmbet frumos este cartea de vizită a fiecărui om, dar, din păcate, obiceiurile alimentare, moștenirea genetică și stilul de viață pot afecta calitatea și aspectul dinților în timp. Fațetele dentare te pot ajuta să obții un zâmbet perfect, dar și sănătos. Doctorul Jona Yosif te ajută să descoperi dacă sunt potrivite pentru tine!

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este cea mai non-invazivă ramură a stomatologiei cu ajutorul căreia se poate schimba radical zâmbetul pacientului. Dacă înainte se sacrifica foarte mult din structura smalțului, lucrurile au evoluat între timp, în prezent structura dintelui fiind protejată. În ultimii ani, odată cu apariția materialelor inovatoare s-a creat o adevărată revoluție în stomatologie. Cel mai interesant lucru este acela că au devenit foarte biocompatibile acolo unde corpul nostru acceptă. De exemplu, după cimentarea și finisarea fațetelor din ceramică presată E-max, gingiile au tendința să acopere fațetele, creând astfel un aspect de dinte natural, acoperit de gingie.

Pacienții își pot alege fațetele?

Da, în funcție de ceea ce își doresc și de ceea ce au nevoie. Sunt multe variante de fațete dentare pe piața mondială, de la fațete din compozit până la cele din ceramică, de la Veneers, U-veneers 3 N-veneers, până la lumineers. Există totodată și o mulțime de variante de culori, de la alb imaculat, până la cea mai naturală nuanță de dinte, chiar și cea mai închisă.

Află mai multe despre fațete pe clickpentrufemei.ro

Ce să mănânci pentru o dantură sănătoasă

Alimente care distrug dantura

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg