Buze hidratate pe timp de iarnă

27 decembrie 2017
article img
Dacă buzele au început să se crape, te ustură sau te strâng, unge-le cu o capsulă de vitamina A sau E uleioasă.clickpentrufemei.ro

Ia-ți adio de la buzele exfoliate, uscate sau crăpate de vânt și frig în sezonul rece. Înarmează-te doar cu puțin timp, consecvență și cu un arsenal de trucuri simple, menite să le mențină moi și fine.

Demachiază cu simţ de răspundere

La fel ca şi tenul, pielea de pe buze rămâne încărcată, mai ales dacă foloseşti zilnic rujul. Demachiază buzele, pentru a le curăţa de impurităţi, atât dimineaţa cât şi seara.

Exfoliază cu produse naturale 

Nu trebuie să îţi cheltui banii pe un exfoliant special pentru buze. Cel natural, făcut în casă, este cât se poate de eficient. Amestecă o linguriţă de miere cu ½ linguriţă de zahăr brun şi masează delicat buzele cu pasta obţinută, apoi clăteşte cu apă călduţă. Celulele moarte vor fi îndepărtate şi vei scăpa de inestesticele cojiţe care apar atunci când ai buzele uscate. O altă metodă uşoară şi la îndemână constă în simpla periere a buzelor cu o periuţă de dinţi cu peri moi, timp de câteva secunde. Procedeul activează circulaţia sângelui, facându-le, totodată, să pară mai mari şi mai pline.

Descoperă alte sfaturi utile pentru hidratarea buzelor pe clickpentrufemei.ro. 

Trucuri pentru buze cu mai mult volum

Buze crăpate? Începe să le tratezi!