Cadouri cu care poți impresiona o femeie!

4 martie 2021
image

Se spune că este foarte greu să reușești să lași o femeie fără cuvinte, mai ales atunci îi dăruiești ceva! Desigur că toți domnii știu la ce ne referim și oftează resemnați, pentru că nu au reușit să găsească acel cadou perfect. De aceea, pentru că tot se apropie Ziua Femeii, avem un anunț important de făcut: cadoul perfect chiar există, iar noi te vom ajuta cu câteva idei, pentru ca jumătatea ta să fie impresionată de ceea ce va primi în acest an de la tine!

Ține cont de ceea ce îi place!

Înainte de a-ți da acele sugestii, avem pentru tine și unele recomandări. Știi de fapt de ce nu ai găsit cadoul perfect până acum? Pentru că ai gândit prea mult din punctul tău de vedere, ai considerat că toate femeile sunt la fel, și nu ai ținut cont de pasiunile ei. Te recunoști în cele de mai sus? Atunci renunță la toate aceste stereotipii și hai să descoperim împreună cum poți să impresionezi o femeie!

Geantă

Nu există femeie care să nu adore gențile. Este imposibil, crede-ne! De aceea pur și simplu nu ai cum să dai greș dacă decizi să oferi un astfel de cadou de 8 martie! Recomandarea noastră este să apelezi la o geantă din piele, pentru că este și un material foarte rezistent, dar și care sugerează cel mai bine ideea de eleganță pe care o urmăresc toate femeile. Cât despre culoare, pentru o mai mare siguranță, negrul este cel care se potrivește la toate ținutele. Alte ponturi pentru tine ar mai fi: alege un model care are cureaua de umăr detașabilă, și să fie bine compartimentată, fără a fi însă un adevărat geamantan.

Huse pentru telefon

Dacă ar putea, femeile ar vorbi non-stop la telefon. Nu este de mirare că este obiectul cel mai des folosit de ele. De aceea, au nevoie și de unele accesorii speciale pentru el, cum ar fi husele. Dar hai să transformăm acest accesoriu aparent banal în ceva cu adevărat unic: încearcă huse telefoane deoarece cu ajutorul lor telefonul mobil va fi cu adevărat ieșit din comun. Studiază puțin oferta și vei vedea că nu am exagerat cu nimic, iar Ea, femeia specială din viața ta, va aprecia cadoul tău, pentru că o va face să se simtă unică.

image

Aparate electrocasnice

Pentru acele Eve pasionate de arta culinară, un aparat electrocasnic performant sunt cadoul perfect cu care pot fi impresionate plăcut de 8 martie. Mai ales dacă este vorba despre un produs destul de scump, pe care și-l doresc de ceva vreme. Studiază din timp ofertele în magazine, vezi și dacă nu cumva găsești și o promoție online pentru acel aparat, și apoi fă comanda. Surpriza va fi uriașă, și nu va rămâne nerăsplătită.

Produse de îngrijire corporală

Orice femeie își dorește să arate cât mai bine, așa că o poți impresiona cu niște produse de îngrijire corporală de bună calitate, sau poate te orientezi către cele bio, aflate în tendințe la ora actuală. Va aprecia cu siguranță gestul tău, pentru că în acest fel demonstrezi că ești alături de ea.

Bijuterii

Cu siguranță reprezentantele sexului frumos adoră bijuteriile, și este imposibil să nu reușești să le smulgi măcar un zâmbet atunci când desfac un cadou și observă așa ceva. Bijuteriile sunt simboluri ale feminității, așa că nu ai cum să dai greș cu ele. Cercei, brățară, pandantiv, chiar și inel, sunt doar câteva dintre ele. Ce-i drept, unele dintre ele sunt destul de scumpe, dar până la urmă, vrei ceva care să impresioneze, nu-i așa?

Produse hand made 

Femeile sunt de-a dreptul fascinate de produsele hand made, pe care le găsesc pur și simplu irezistibile! De aceea, caută din timp ceva care crezi că o să-i facă plăcere, eventual poate reușești să personalizezi un pic acel dar pentru ea, și va fi mai mult decât impresionată.

Un parfum fin

Pentru parteneră sau pentru mamă nu ai cum să dai greș cu un parfum bun. Fie cumperi ceea ce folosește de obicei, fie o altă aromă, dar care să fie preferată de ea, și care să i se potrivească bine. Dacă nu știi astfel de detalii, și nici nu vrei să o faci să-și dea seama ce cadou urmează să primească, reține aceste reguli: o persoană simplă, care nu vrea să iasă în evidență va prefera mereu un parfum fresh, în timp ce femeile puternice, elegante, adoră mirosurile puternice.

Ține cont de pasiunile ei

Dacă niciuna dintre recomandările noastre nu s-a dovedit a fi pe placul tău, atunci încearcă să găsești ceva inedit, care să țină cont de pasiunile ei. Va remarca faptul că nu ești chiar atât de nepăsător la ele, și va aprecia gestul tău!

Greșeli de evitat!

Există, din păcate, și anumite greșeli pe care le fac bărbații, în încercarea lor de a găsi cadoul perfect, care să impresioneze o femeie. Pe scurt, ți le vom prezenta și noi!

Nu repeta cadourile!

Dacă acum câțiva ani i-ai oferit ceva care a impresionat-o enorm, nu mai este cazul să repeți gestul acum! Femeile țin minte cadourile primite, așa că nu trebuie să mai detaliem cât de penibil va fi momentul în care va desface darul tău!

Nu oferi bani!

În niciun caz nu oferi bani drept cadou de 8 martie, sau orice altă aniversare. Mai bine un card cadou sau un voucher la magazinul preferat, de unde ea să poată să-și achiziționeze produsele dorite! Da, sunt tot bani, dar parcă sunt mai bine prezentați așa decât sub forma lor clasică!

Fără dulciuri și băuturi!

Chiar dacă femeile sunt mare amatoare de dulciuri, nu este cazul să oferi așa ceva acum! Va fi ca o iluzie la silueta lor, așa că... În aceiași categorie intră și sticlele de băuturi, așa că mai bine nu!Sunt destule cadourile cu care poți impresiona o femeie de 8 martie sau cu oricare alt prilej! Este nevoie doar de puțin mai multă atenție, și suntem siguri că vei reuși să găsești acel dar care să o lase fără cuvinte! Mult succes!

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png