Ce le enervează cel mai mult pe femei în relația cu un bărbat?

simeon stalpnicul png

Femeile își doresc în ziua de azi stablitate în relația cu un bărbat dar și independență.

Statisticile arată că numărul femeilor care locuiesc singure depășește pe acela al bărbaților, iar în plus acestea nu au nicio intenție de a se căsători. Foarte mulți bărbați singuri încă mai stau cu mama și cu tata și explică acest lucru printr-o motivație puerilă că nu suportă singurătatea. 

Femeile conștientizează faptul că nu există bărbat fără defecte și nu mai sunt dispuse să mai facă compromisuri. Nu întâmplător în ziua de azi relațiile se destramă rapid, iar numărul de divorțuri crește. Multe femei se despart de partener chiar dacă nu au cunoscut pe altcineva, pur și simplu nu mai fac compromisuri pentru a-și păstra bărbatul și nu se mai mulțumesc cu puțin.

Potrivit sondajelor făcute de americani (de diferiți specialiști – psihologi, sexologi) secretul unei căsătorii perfecte este de a face acest pas la vârsta de 27-33 de ani. În opinia lor, mai târziu de această vârstă oamenii devin prea mulțumiți de viața lor în singurătate, prea independenți, și astfel se hotărăsc mai greu să se căsătorească.

Un aspect important în relație este ca femeia care are mai multă educație decât bărbatul ei, să nu epateze cu acest lucru, pentru că el devine frustrat. Majoritatea conflictelor în cuplu se creează din cauza faptului că femeia are succes mai mare pe plan profesional, dar și din cauză că ea câștigă mai mulți bani. Potrivit psihologilor, bărbatul nu poate accepta din orgoliu ca femeia să fie mai sclipitoare decât el. Chiar și faptul că ea câștigă mai mulți bani îl deranjează, ba mai mult decât atât, îl complexează și îi creează frustrări.

Ce își doresc femeile într-o relație cu un bărbat?

Probabil că de multe ori relațiile eșuează pentru că bărbații nu înțeleg pretențiile pe care le au femeile. În general ei știu cam ce își doresc femeile, dar refuză să îndeplinească mici dorințe ale femeilor care sunt chiar elementare. Pentu cei care vor să aibă o relație fără cusur sunt de ajutor sfaturile și motivele de a fi fericit de pe Familist.ro prin care își pot îmbunătăți starea interioară și pot reuși să facă o schimbare în viața lor.

simeon stalpnicul png

Fiecare femeie își dorește ca relația ei să fie mereu ca la început când bărbatul era grijuliu, atent, spiritual, capabil să o impresioneze. Ea își dorește ca el să îi demonstreze că o iubește, să o plimbe, să o răsfețe, să o copleșească cu atenții, etc. Cu trecerea timpului bărbatul nu mai face nimic din toate aceste gesturi și în plus mai uită și de ziua ei de naștere.

Femeile își doresc să fie pe primul loc în inima bărbatului și să primească atenție din partea lui. Micile gesturi galante, cadourile ocazionale, surprizele mai mici sau mai mari, toate contează pentru o femeie. Un bărbat indiferent, care nu arată niciun fel de respect pentru iubita lui, ba din contra manifestă indiferență față de aceasta, va duce cu singuranță la distrugerea relației dintre ei. În plus, un bărbat care are o atitudine grosolană nu va putea fi acceptat niciodată prea mult timp de o femeie fină, drăguță,  la un moment dat aceasta va pune punct relației din.. incompatibilitate.

Femeile iși doresc dragoste din partea partenerului, să le fie intuite dorințele, să le vorbească mereu frumos pentru că fără respect nici nu poate fi vorba despre fericire în relație. Ele nu suportă superficialitatea și neglijența la bărbați, indiferența și aroganța de care unii dau dovadă.

În dragoste câștigă cine părăsește?

Femeile își doresc stabilitate în relație și să nu fie înșelate. Nimeni nu este perfect și de aceea se întâmplă în majoritatea căsniciilor ca bărbatul să înșele la un moment dat. Întrebarea care apare este dacă femeile au capacitatea să ierte și să continue relația/ probabil că majoritatea ar spune că nu, indiferent dacă este vorba doar despre o escapadă sau din contră de o relație clandestină stabilă.

simeon stalpnicul png

Psihologii consideră că o femeie care își iubește cu adevărat partenerul, ar trebui să înțeleagă momentul de rătăcire al acestuia și să încerce să treacă peste aceste supărări și să continue relația. Desigur dacă este vorba despre un latin lover sau de un bărbat care mărturisește că trăiește o relație de dragoste sau o viață paralelă cu altcineva, lucrurile se schimbă total, ea trebuie să se despartă de o astfel de persoană.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
rafila jpg
Tom Cruise Nicole Kidman profimedia 0560291933 jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg