Ce să nu-i spui niciodată bărbatului de lângă tine

Ultima actualizare:

    Bărbaţii sunt orgolioşi, iar de multe ori îi lovim în mândria lor de masculi fără să vrem
Bărbaţii sunt orgolioşi, iar de multe ori îi lovim în mândria lor de masculi fără să vrem

Vrei să fii drăguţă cu el şi foarte înţelegătoare dar ceea ce spui şi ceea ce faci s-ar putea să-l deranjeze pe iubitul sau soţul tău. Iată ce să nu-i zici niciodată bărbatului de lângă tine.

"Mulţumesc pentru că vrei să mă ajuţi, dar eu fac mai bine şi mai repede curăţenie" – În cam loveşti în orgoliu. Adică el nu este în stare?

"Este incredibil cum ai reuşit să repari priza aia!" – O altă lovitură sub centură. Să nu lauzi niciodată un bărbat pentru micile reparaţii pe care le face prin casă. Mulţi consideră că este datoria lor să facă asta. Nu te mai minuna atât. Este normal.

"Eşti singura persoană cu care pot să vorbesc" – Pui o presiune destul de mare pe umerii lui când îi spui că el este singurul cu care poţi să vorbeşti, care te ascultă şi te înţelege. Practic, îi transmiţi, fără să vrei, următorul mesaj: mereu trebuie să-ţi stea la dispoziţie.

"Eşti atât de dulce!" – Iubitul tău nu se va simţi flatat, asta e clar. Dimpotrivă. Se va simţi ca un pudel mic şi drăguţ, când el ar vrea să fie în ochii tăi un pitbull.

"Parcă eşti copilul meu, dar eu tot te iubesc" – Cu alte cuvinte nu se descurcă fără ajutorul tău, este un individ imatur care are nevoie să fie învăţat şi ghidat prin viaţă. Dacă îl vei compara cu un copil să nu te mire că va începe să se comporte ca atare. S-ar putea să-i dai idei şi, punându-le în practică, s-ar putea să-i placă situaţia.

"Ce burtică drăguţă ai!" – Să nu ai impresia că pe un bărbat nu-l deranjează dacă are burtă. Dimpotrivă. Dacă este mai plinuţ, nu-l vei face să se simtă mai bine spunându-i cât de drăguţe sunt şuncile lui. Mai bine l-ai încuraja să mai lase berea şi seminţele, să mănânce sănătos să-şi mişte fundul de pe canapea şi să facă mai multă mişcare. 

"Eşti cel mai bun dintre toţi" – Nici un bărbat nu o să se simtă bine atunci când este comparat cu foştii iubiţi ai partenerei sale. Chiar dacă el este cel mai bun, cel mai frumos, cel mai viril, cel mai deştept...cel mai...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net