Ce tratamente pentru păr să folosești, mai ales dacă ai podoaba capilară mai sensibilă?

Ultima actualizare:

Strângi zilnic smocuri de păr de pe covor? Ți se întâmplă să înfunzi chiuveta sau cada după spălare, din cauza firelor care cad necontrolat? Dacă vezi cum podoaba ta capilară își pierde pe zi ce trece din volum, iar încercarea de a găsi soluții este o provocare, iată câteva tratamente pentru păr cu rezultate dovedite!

În prezent, poți găsi pe piață o gamă specializată de articole cosmetice menite să te ajute în fortificarea firului de păr, cum ar fi: șampoane, seruri, măști, creme, balsamuri, loțiuni sau vitamine. Suplimentele pe bază de zinc, extract de mei și biotină contribuie mult la menținerea sănătății podoabei capilare. De fapt, biotina este crucială pentru sinteza de cheratină, principalul element constitutiv al părului. Administrarea orală a acestor tratamente pentru par începe procesul de vindecare din interior, reparând carențele de substanțe nutritive, vitamine și minerale esențiale organismului. 

Se spune că dacă numeri mai mult de 100 de fire de par căzute pe zi, acest lucru poate fi un semn de apariție al alopeciei. Un alt indicator îl reprezintă firele găsite pe pernă sau pe perie, care te fac de multe ori să te gândești mai bine înainte de orice schimbare de look. Stresul, alimentația, poluarea, dezechilibrele hormonale și folosirea necorespunzătoare a tratamentelor termice și chimice declanșează aceste situații neplăcute, mai ales în cazul femeilor.

Aplicarea de tratamente pentru păr cu cheratină lichidă are rezultate excepționale în astfel de cazuri. Serul reface structura firului de păr și îi redă fermitatea, rezistența și strălucirea, de la rădăcină până la vârf. Este o soluție complexă de tratament și îngrijire, cu efect garantat, dacă se aplică periodic și în mod corect.

De asemenea, ingredientul activ pe bază de cofeină din produsele Alpecin, spre exemplu, asigură creșterea părului. Acesta ajută rădăcina să rămână funcțională pentru o perioadă îndelungată de timp și menține creșterea viguroasă a firelor.

Produsele de îngrijire pe bază de petrol au o valoarea terapeutică cunoscută de multa vreme în România, aceste tratamente pentru păr contribuind la fortificarea capilară. Utilizarea acestora este eficientă încă de la prima aplicare. Acestea opresc căderea anormală și ajută la regenerarea firelor de păr, devenind mai rezistente și sănătoase.

Măștile cu ginseng, argan și ricin îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare a podoabei capilare. Hidratează profund și redau strălucirea părului uscat și tern. Amestecul de uleiuri naturale reduce radicalii liberi, hrănește pielea capului, hidratează, întărește părul casant și firele despicate. Cu ajutorul acestor măști, care acționează și la nivelul scalpului, se elimină senzațiile de mâncărime și iritare, se curăță în profunzime și se echilibrează secreția de sebum.

Din categoria produselor naturiste, poți apela cu încredere la uleiurile organice și la hidrolații pe bază de salvie, rozmarin, lavandă, chiparos, mesteacăn sau urzică. Îngrijesc eficient scalpul și redau o podoabă capilară sănătoasă. Uleiul organic nr. 28 Dr. Konopka, spre exemplu, ajută la întărirea rădăcinilor și a firelor de păr, oferindu-le nutrienții necesari.

Folosește începând de azi tratamente pentru păr ce redau vigoarea și frumusețea! Bucura-te de o podoabă capilară bogată, care radiază de sănătate. Uita de perioadele în care priveai cu tristețe la grămăjoarele de păr culese de pe covor sau de pe perie. Chiar există soluții pentru această problemă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
cub horoscop supărare png
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
balcon shutter (1) jpg
limax jpg
masina de spalat webp
horoscop jpeg
fericire jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net