Ce tratamente pentru păr să folosești, mai ales dacă ai podoaba capilară mai sensibilă?

Strângi zilnic smocuri de păr de pe covor? Ți se întâmplă să înfunzi chiuveta sau cada după spălare, din cauza firelor care cad necontrolat? Dacă vezi cum podoaba ta capilară își pierde pe zi ce trece din volum, iar încercarea de a găsi soluții este o provocare, iată câteva tratamente pentru păr cu rezultate dovedite!

În prezent, poți găsi pe piață o gamă specializată de articole cosmetice menite să te ajute în fortificarea firului de păr, cum ar fi: șampoane, seruri, măști, creme, balsamuri, loțiuni sau vitamine. Suplimentele pe bază de zinc, extract de mei și biotină contribuie mult la menținerea sănătății podoabei capilare. De fapt, biotina este crucială pentru sinteza de cheratină, principalul element constitutiv al părului. Administrarea orală a acestor tratamente pentru par începe procesul de vindecare din interior, reparând carențele de substanțe nutritive, vitamine și minerale esențiale organismului. 

Se spune că dacă numeri mai mult de 100 de fire de par căzute pe zi, acest lucru poate fi un semn de apariție al alopeciei. Un alt indicator îl reprezintă firele găsite pe pernă sau pe perie, care te fac de multe ori să te gândești mai bine înainte de orice schimbare de look. Stresul, alimentația, poluarea, dezechilibrele hormonale și folosirea necorespunzătoare a tratamentelor termice și chimice declanșează aceste situații neplăcute, mai ales în cazul femeilor.

Aplicarea de tratamente pentru păr cu cheratină lichidă are rezultate excepționale în astfel de cazuri. Serul reface structura firului de păr și îi redă fermitatea, rezistența și strălucirea, de la rădăcină până la vârf. Este o soluție complexă de tratament și îngrijire, cu efect garantat, dacă se aplică periodic și în mod corect.

De asemenea, ingredientul activ pe bază de cofeină din produsele Alpecin, spre exemplu, asigură creșterea părului. Acesta ajută rădăcina să rămână funcțională pentru o perioadă îndelungată de timp și menține creșterea viguroasă a firelor.

Produsele de îngrijire pe bază de petrol au o valoarea terapeutică cunoscută de multa vreme în România, aceste tratamente pentru păr contribuind la fortificarea capilară. Utilizarea acestora este eficientă încă de la prima aplicare. Acestea opresc căderea anormală și ajută la regenerarea firelor de păr, devenind mai rezistente și sănătoase.

Măștile cu ginseng, argan și ricin îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare a podoabei capilare. Hidratează profund și redau strălucirea părului uscat și tern. Amestecul de uleiuri naturale reduce radicalii liberi, hrănește pielea capului, hidratează, întărește părul casant și firele despicate. Cu ajutorul acestor măști, care acționează și la nivelul scalpului, se elimină senzațiile de mâncărime și iritare, se curăță în profunzime și se echilibrează secreția de sebum.

Din categoria produselor naturiste, poți apela cu încredere la uleiurile organice și la hidrolații pe bază de salvie, rozmarin, lavandă, chiparos, mesteacăn sau urzică. Îngrijesc eficient scalpul și redau o podoabă capilară sănătoasă. Uleiul organic nr. 28 Dr. Konopka, spre exemplu, ajută la întărirea rădăcinilor și a firelor de păr, oferindu-le nutrienții necesari.

Folosește începând de azi tratamente pentru păr ce redau vigoarea și frumusețea! Bucura-te de o podoabă capilară bogată, care radiază de sănătate. Uita de perioadele în care priveai cu tristețe la grămăjoarele de păr culese de pe covor sau de pe perie. Chiar există soluții pentru această problemă!

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg