Cum repari o tunsoare dezastruoas─â

image

Schimbarea coafurii poate fi o opera╚Ťiune riscant─â, mai ales dac─â schimbi des stilistul. Te ├«ntrebi dac─â noul stil se potrive╚Öte cu tr─âs─âturile tale ╚Öi dac─â va fi u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut. Cau╚Ťi pe internet ╚Öi descoperi comentariile negative ale celor care s-au ales cu podoaba capilar─â distrus─â, ceea ce ad├ónce╚Öte sentimentul de nesiguran╚Ť─â. ├Äns─â ce faci atunci c├ónd cele mai mari temeri se adeveresc, iar noua tunsoare las─â de dorit?

├Än primul r├ónd, nu te panica! Nu e╚Öti prima ╚Öi cu siguran╚Ť─â nici ultima persoan─â care trece prin asta. Dac─â p─ârul nu este tuns prea scurt, po╚Ťi s─â-l prinzi ├«n coad─â pentru c├óteva zile, p├ón─â g─âse╚Öti solu╚Ťia. Unele tipuri de p─âr se revolt─â dup─â contactul cu foarfeca, a╚Öa c─â ajut─â s─â folose╚Öti balsam.

La un moment dat, ├«ns─â, va trebui s─â abordezi problema. Singura solu╚Ťie const─â ├«n g─âsirea unui salon de coafur─â ├«n care lucreaz─â profesioni╚Öti. Un hairstylist talentat poate face minuni ├«n orice situa╚Ťie, a╚Öa c─â nu este cazul s─â te descurajezi. Dar mai ├«nt├ói trebui s─â-l g─âse╚Öti.

Topul stili╚Ötilor este la un click distan╚Ť─â

Cea  mai mare piedic─â ├«n identificarea hairstylistului potrivit const─â ├«n multitudinea de oferte disponibile online. O compara╚Ťie este imposibil de realizat, deoarece ofertele sunt r─âsp├óndite peste tot pe internet. Se mai ├«nt├ómpl─â ca informa╚Ťiile s─â nu fie actualizate, ceea ce te va induce ╚Öi mai mult ├«n eroare.

Aici intervine www.stilistidetop.ro, platforma care se lansează în România la începutul lunii august.

Este vorba despre cea mai mare comunitate online de speciali╚Öti ├«n domeniul coafurii ╚Öi frumuse╚Ťii din ╚Ťara noastr─â.

Inova╚Ťia const─â ├«n faptul c─â aici se adun─â cea mai relevant─â baz─â de date din domeniul coafurii ├«ntruc├ót fiecare reprezentant al saloanelor completeaz├ó personal informa╚Ťiile de pe profilul propriu. Astfel, po╚Ťi s─â spui adio numerelor de telefon eronate ╚Öi datelor neactualizate care ├«mp├ónzesc internetul.

Mai mult, utilizatorii dispun de numeroase criterii de c─âutare, de la distan╚Ťa fa╚Ť─â de salonul de coafur─â, p├ón─â la existen╚Ťa anumitor facilit─â╚Ťi (spa╚Ťiu de joac─â pentru copii, Wi-fi gratuit etc.), pentru a alege salonul de coafur─â potrivit.

Platforma www.stilistidetop.ro este cea mai mare comunitate de hairstylisti din ╚Ťara noastr─â ╚Öi cea mai mare baz─â de date cu informa╚Ťii actualizate ├«n timp real, pus─â la dispozi╚Ťa internau╚Ťilor din Rom├ónia. Poten╚Ťialii clien╚Ťi sunt invita╚Ťi s─â interac╚Ťioneze cu profesioni╚Ötii din saloanele de coafur─â, pentru a g─âsi r─âspunsuri la ├«ntreb─ârile lor. 

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw