Cum să faci cele mai bune crutoane: 4 reţete savuroase
Sunt delicioase în nenumărate preparate, sunt foarte săţioase comparativ cu pâinea proaspătă şi sunt uşor de preparat. În plus, eviţi risipa alimentară folosind pâinea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.
Varianta comodă pentru cei mai mulţi dintre noi e să cumpere crutoane din magazin. Dar nu te-ai săturat să dai bani pe o simplă pâine uscată şi fadă? Pentru mulţi, crutoanele înseamnă simple bucăţele de pâine prăjită. Ei bine, ele pot fi mici bombe de gust dacă ai inspiraţie. le poţi aăuga unt, uleiuri, condimente şi ierburi care le vor transforma în delicioase acompaniamente ale preparatelor principale sau în gustări de sine stătătoare. Le poţi folosi în supe, supe-creme de legume, salate reci şi calde.
Află din clickpentrufemei.ro cum să prepari rapid crutoane în 4 variante delicioase: mediteraneene, exotice, picante, aromate şi cu ce preparate le poţi asocia.