Cum să slăbești 5 kg în 7 zile

Ultima actualizare:

    Prima zi este cea mai importantă din dietă
Prima zi este cea mai importantă din dietă

Ai încercat fel și fel de diete, dar nici una nu te-a ajutat să scapi de kilogramele în plus? Este foarte important să găsești metoda care să te ajute să fii din nou în formă, fără să apelezi la medicamentele de slăbit sau la ceaiuri.

 Iată un plan alimentar care te poate ajuta să ajungi la numărul de kilograme dorite.Ziua 1Prima zi este cea mai importantă din dietă. În această zi trebuie să mănânci doar fructe. Evită bananele și consumă mult pepene verde și galben. Totodată, bea între 8 și 12 pahare de apă și nu consuma alte alimente, nici măcar legume crude sau fierte.

Ziua 2

În această zi poți să mănânci numai legume, pe tot parcursul zilei. Consumă-le atât crude, cât și fierte. Este foarte important să nu folosești nici un ulei când le gătești. Poți să mănânci ce legume vrei, chiar și cartofi. Consumă fasole fierte, morcov crud sau fiert, broccoli, castravete, salată verde sau varză fiartă. Asigură-te că nu uiți de cele 8 până la 12 pahare de apă pe care trebuie să le bei.

Ziua 3

În cea de-a treia zi poți să mănănci atât fructe, cât și legume. Nu consuma cartofi, nici banane.Poți opta pentru câteva fructe dimineața, apoi, la prânz consumă legume, iar seara mănâncă atât fructe, cât și legume. Nu uita să bei apă.

Întregul regim alimentar îl găsești pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net