Cum să te îmbraci și să te simți confortabil pentru întreaga zi - 3 trucuri care funcționează

Ultima actualizare:

Cel mai probabil, fiecare dintre noi s-a aflat la un moment dat sau chiar de mai multe ori în situația asta. Îți faci planuri că a doua zi la birou îți iei perechea de pantofi stiletto pe care o ții în cutie de două luni, te trezești devreme ca să-ți aranjezi părul și o să porți fusta creion recent achiziționată. Dar adevărul este că niciodată nu ai timp suficient ca să porți acel outfit la care te-ai gândit cu o seară înainte sau pur și simplu e mult mai comod să arunci pe tine un tricou lejer și o pereche de pantaloni în care să te simți confortabil.

Mai jos am pregătit pentru tine câteva trucuri care te vor ajuta să obții o ținută în care să te simți bine, fără să depui prea mult efort și fără să regreți pe timpul zilei că porți din nou acea pereche de pantofi incomozi.

Pune hainele lejere pe primul loc

Chiar dacă ai deja în garderobă articole vestimentare baggy, care sunt extrem de confortabile, poți trece la următorul pas și să porți pijama și la birou sau chiar și atunci când ieși în oraș. Da, ai citit bine. Ce poate fi mai confortabil decât să porți pijama chiar și după ce te-ai dat jos din pat? Însă, bagă de seamă că nu ne referim aici la acea pereche de pantaloni plușați de pijama pe care îi purtai în adolescență, ci la unii mult mai stilați, cum ar fi cei din mătase. Îi poți asorta cu un tricou, o jachetă sau un blazer și o pereche de teniși.

De asemenea, o altă variantă la îndemână sunt colanții, pe care îi poți combina cu un pulover larg și ceva mai lung și o pereche de cizme sau ghete, ca să obții un outfit pe care îl poți purta și la birou. Iar dacă tot vorbim de hainele lejere, trebuie menționat că la fel de important este și ceea ce pui pe dedesubt. Asigură-te că alegi lenjeria intima potrivită și că nu te va incomoda sutienul pe durata zilei.

Optează pentru hainele în straturi

Unul dintre cele mai simple trucuri pe care le ai la îndemână este să te îmbraci în straturi, opțiune care se dovedește extrem de utilă în sezonul rece, când poate părea destul de dificil să găsești un outfit care să arate bine. Iar în cazul acesta să te simți și tu cât mai confortabil.

Începe cu un articol de bază, fie că e vorba de o bluză sau cămașă, de regulă în culori neutre. Apoi, adaugă un pulover sau un cardigan și, la final, optează pentru un palton lung sau un trench. Completează ținuta cu o eșarfă și accesorizează cu brățări, un ceas și geantă. Poți experimenta cu diferite ținute, culori și patternuri, în funcție de preferințele tale.

Alege tocurile potrivite

Dacă din când în când simți nevoia să porți tocuri, atunci alege o pereche de botine sau pantofi care să nu te incomodeze pe timpul zilei. Mai exact, optează pentru tocuri mici sau groase, de altfel mult mai comode decât pantofii stiletto, dar la fel de chic. În acest fel, nu o să mai simți că te dor picioarele la finalul unei zile aglomerate, când ai alergat de la un meeting la altul.

Acestea fiind spuse, care sunt secretele tale de stil când vine vorba de alegerea unui outfit care să arate bine și în care să te simți confortabil întreaga zi?

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net