Cum se schimbă nevoile tenului de la o vârstă la alta


    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Pe măsură ce trece timpul, pielea noastră este expusă multor factori care îi grăbesc degradarea: soarele, gerul, poluarea, dieta, stilul de viaţă şi viciile. E drept că nu poţi lupta împotriva îmbătrânirii, dar poţi înţelege cum lucrează pielea şi care-i sunt nevoile.

Dacă nu putem da timpul înapoi pentru a evita greşelile pe care le-am făcut în trecut în îngrijirea pielii, produsele cosmetic pot fi o soluţie pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Noi îţi explicăm ce se întâmplă cu tenul tău, odată cu apariţia primelor riduri, şi-ţi recomandăm cele mai eficiente creme adecvate acelor vârste.

Maturitatea şi începutul declinului (25+)

Este acea vârstă la care tinerele femei încep să observe schimbări la nivelul organismului lor. Dacă vorbim despre ten, vorbim despre o piele care începe să-şi piardă din strălucire şi din elasticitate. Acest lucru se întâmplă deoarece, după 25 de ani, are loc o încetinire a producţiei de colagen şi de elastină, iar asta duce la apariţia ridurilor fine de sub ochi şi la imperfecţiuni precum petele pigmentare, vergeturile de pe corp sau cicatricele lăsate de acnee. 

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Cantitatea contează: porţii ideale pentru cele mai consumate 8 alimenteCum decurge sarcina Danei Rogoz. Vedeta va naşte în vârful pandemiei de coronavirus: ”Planurile noastre au devenit vise!”

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg