De ce NU e bine să mănânci după 19.00!

6 septembrie 2016
image
Mâncatul târziu este mult mai periculos decât o dietă bogată în sarewww.clickpentrufemei.ro

Studiile arată că persoanele care mănâncă cina după ora 19.00 au un risc crescut de a suferi atac de cord. În plus, pentru a te menține sănătoasă, trebuie să mănânci cu două ore înainte de a te băga în pat.

De ce nu este sănătos să mănânci noaptea

Mâncatul noaptea târziu pune în pericol milioane de oameni, mai ales pe cei care lucrează pe timp de noapte, care sunt predispuși la un risc crescut de a suferi de atac de cord.În schimb, mâncarea cinei cu două ore înainte de a merge la culcare duce la scăderea valorii ridicate a tensiunii arteriale, care pe timpul nopții poate crește.

Ce spun specialiștii:

Experții recomandă ca adulții să mănânce cina mai devreme, pentru a-i permite organismului să se odihnească și să digere mâncarea înainte de a adormi. În plus, mâncatul târziu este mult mai periculos decât o dietă bogată în sare.

S-a dovedit că mâncatul cinei mai târziu de ora 19, are cel mai mare impact asupra tensiunii arteriale în timpul nopții, care poate duce în timp la apariția atacului de cord, deoarece valoarea tensiunii arteriale crește foarte mult, iar presiunea nu reușește să scadă în mod corespunzător peste noapte.În plus, mâncatul târziu stimulează producția de hormoni de stres.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte motive împotriva mâncatului seara!

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png
image png
unghii