De ce nu reușești să slăbești. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus

Ai o dietă echilibrată, faci și mișcare.. şi totuşi, rezultatele întârzie să apară, cântarul indicând aproape aceeaşi greutate, cu mici variaţii pe parcursul zilei. Care ar putea fi problema?

Nu-i ușor să ții dietă

Greutatea cu care te ții de o dietă este efectul unui cuvânt magic pentru psihicul tău: "niciodată". Simpla decizie că nu vei mai mânca dulce niciodată îți influențează negativ voința. Cum eviți? Cel mai cinstit lucru pentru tine (și pentru psihicul tău chinuit de dietă) este să îți propui scupori rezonabile: "nu mai mănânc dulce săptămâna asta, nu mai mănânc după ora 18". Ai mai multe șanse de izbândă.  

Poftele

Poftele sunt un alt dușman al hotărârii tale curajoase. Parcă ai avea chef de o ciocolată sau de cartofi prăjiți. Responsabil cu poftele este hipotalamusul. Așa că nu e de vină cine a pus gogoșeria în drum, ci faptul că organismul tău e obișnuit cu o cantitate mai mare de hrană pentru a transmite semnalele de sațietate. Cum eviți? Aici doar voința este aliatul tău. Trebuie să reziști până când obișnuință se schimbă. Un mic truc este că frigul accentuează senzația de foame, iar căldură o inhiba. 

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro! 

Dieta de "48 de ore". Slăbești 4 kilograme în doar două zile

Dieta Adelinei Pestrițu cu care a slăbit după naștere

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png