Dieta Victoriei Beckham

Ultima actualizare:

    Salatele, nelipsite din dieta Victoriei Beckham.clickpentrufemei.ro
Salatele, nelipsite din dieta Victoriei Beckham.clickpentrufemei.ro

Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei și din formația din care a făcut parte, Spice Girls. Deși are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privința alimentației. Specialiștii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obținut sunt următoarele.

Secretul din sport: abdomenele

Victoria Beckham spune că face două seturi de abdomene în fiecare zi, care sunt esenţiale pentru tonifierea abdomenului. Sportul este foarte important pentru ea.

Specialiştii:

Două seturi de abdomene sunt un pic prea mult. În plus, dacă face aceeaşi serie de exerciţii în fiecare zi, corpul ei se va ajusta şi va înceta să mai ofere rezultate. Specialiştii recomandă includerea abdomenelor într-o rutină mai diversă a exerciţiilor. abdomenele nu vor elimina grăsimea abdominală; exerciţiile aerobice combinate cu cele de rezistenţă sunt cele mai bune pentru această zonă a corpului.

Alimentaţia: salată, căpşuni şi soia edamame

Creatorea de modă susşine că alimentaţia ei este compusă în principal din salată, căpşuni şi soia edamame (boabe). Ea numeşte acest plan de dietă special şi pretinde că îl foloseşte pentru a se forma în turneul de reuniune a formaţiei Spice Girls.

Află ce băuturi consumă zilnic Victoria Beckham pe clickpentrufemei.ro.

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Dieta ceasului

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net