Dieta Victoriei Beckham

simeon stalpnicul png
Salatele, nelipsite din dieta Victoriei Beckham.clickpentrufemei.ro

Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei și din formația din care a făcut parte, Spice Girls. Deși are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privința alimentației. Specialiștii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obținut sunt următoarele.

Secretul din sport: abdomenele

Victoria Beckham spune că face două seturi de abdomene în fiecare zi, care sunt esenţiale pentru tonifierea abdomenului. Sportul este foarte important pentru ea.

Specialiştii:

Două seturi de abdomene sunt un pic prea mult. În plus, dacă face aceeaşi serie de exerciţii în fiecare zi, corpul ei se va ajusta şi va înceta să mai ofere rezultate. Specialiştii recomandă includerea abdomenelor într-o rutină mai diversă a exerciţiilor. abdomenele nu vor elimina grăsimea abdominală; exerciţiile aerobice combinate cu cele de rezistenţă sunt cele mai bune pentru această zonă a corpului.

Alimentaţia: salată, căpşuni şi soia edamame

Creatorea de modă susşine că alimentaţia ei este compusă în principal din salată, căpşuni şi soia edamame (boabe). Ea numeşte acest plan de dietă special şi pretinde că îl foloseşte pentru a se forma în turneul de reuniune a formaţiei Spice Girls.

Află ce băuturi consumă zilnic Victoria Beckham pe clickpentrufemei.ro.

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Dieta ceasului

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
usa hot apartament
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg