Faci nunta în 2019? Uite ce culoare de buchet se poartă!

image
Buchetul pentru mireasa 2019 trebuie s─â con╚Ťin─â neap─ârat flori ├«n nuan╚Ťe de living coral

Miresici de pretutindeni, avem ve╚Öti bune pentru voi! Culoarea anului 2019 pentru aranjamente florale ╚Öi buchete str─âlucitoare este living coral, un portocaliu cu nuan╚Ťe aurii, cald ╚Öi optimist. Se reg─âse╚Öte ├«n zeci de soiuri de flori.

An de an, institutul interna╚Ťional ÔÇŁPantone Color InstituteÔÇŁ stabile╚Öte culoarea pentru anul urm─âtor.

Pentru 2019, portocaliul este la putere. Iar speciali╚Ötii se a╚Öteapt─â s─â prind─â, pentru c─â este vorba despre o nuan╚Ť─â cald─â.

ÔÇŁLa doar c├óteva zile de c├ónd s-a anun╚Ťat culoarea pentru 2019, reac╚Ťiile sunt foarte favorabile ├«n Rom├ónia. Living coral este potrivit─â pentru aranjamente florale spectaculoase ╚Öi de bun gust. Este ╚Öi o culoare optimist─â, u╚Öor asortabil─â cu alte nuan╚Ťe calde. Toate indiciile arat─â c─â miresele ╚Öi organizatorii de evenimente, ├«n general, vor solicita masiv culoarea.

image
Acești trandafiri au culoarea living coral, după părerea specialiștilor

Portocaliul este foarte ofertant ╚Öi se reg─âse╚Öte pe o pleiad─â de flori perfecte pentru evenimente: trandafiri de gr─âdin─â, bujori, eustoma, gerbera, gloriosa, garoafe, lalele, dar ╚Öi flori exotice: heliconia, strelitzia, crin amarilis, calaÔÇŁ, explic─â Alina Neac╚Öa, creatoarea brandurilor ÔÇŁFlori cu FitzeÔÇŁ ╚Öi ÔÇŁFlori cu Fitze AcademyÔÇŁ, specialist cu experien╚Ť─â de 12 ani ├«n domeniul floristic.

Nu acela╚Öi lucru s-a ├«nt├ómplat ├«ns─â ╚Öi ├«n 2018, c├ónd culoarea anului a fost  ultravioletul.

ÔÇŁAcesta nu a prins la nun╚Ťi, din cauz─â c─â oamenii nu s-au identificat cu nuan╚Ťa aceasta rece. Chiar dac─â exist─â soiuri de flori ├«n aceast─â culoare: trandafiri, eustoma, hortensii sau orhidee vandaÔÇŁ, spune Alina Neac╚Öa.

image
Ultravioletul a fost culoarea anului 2018 în materie florală
stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
santana 1 jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
NVS   Prezentare harta festival (1) png
grup de prieteni
image png
Click (1) (10) jpg
image png
cuplu cearta 600x400 jpeg