Haine la modă în primăvara lui 2022. Ce sfaturi au designerii

#Best buys

Primăvara 2022 se prezintă într-un mod foarte promițător cu tot mai multe tendințe și palete de culori pe care merită să le încerci dacă vrei să ieși în evidență cu personalitatea și ținuta ta extravagantă.

thierry mugler haine jpg

Dacă vrei să fii în trend, e foarte important să ții cont de sfaturile designerilor, dar și să le balansezi cu propriul stil, astfel încât să poți să te simți în pielea ta, dar la modă.

Esențial ar fi să investești în niște haine de calitate, dintr-un material de bună calitate încât să nu fii nevoită să-ți achiziționezi de fiecare dată o altă pereche de pantaloni, deoarece culoarea de pe cei vechi s-ar lua la prima spălare. Așadar, decât să cumperi 10 obiecte de îmbrăcăminte foarte ieftine, mai bine cumperi 5, dar mai scumpe. Prin calitatea materialului, o să poți să fii sigură că ce ai cumpărat nu se distruge la prima spălare.

De asemenea, o bună parte din materialele pe care le putem găsi la prețuri foarte tentante sunt confecționate din materiale sintetice, ce-ți pot irita pielea sensibilă. 

Cum să-ți faci propriul stil

În primul rând, personalitatea ta este cea mai importantă atunci când vine vorba de adoptarea unui stil vestimentar. Dacă ai o fire rebelă, dar vrei să fii și la modă în primăvara 2022, o bluză de la GAP ar merge excelent cu o geacă DeFacto. Acum e foarte important și ca personalitatea ta să adere la acest stil pe care vrei să-l urmezi.

De asemenea, e foarte important să te cunoști. Dacă nu reușești să-ți pui părțile frumoase ale corpului în vedere, sigur o să o faci cu ajutorul hainelor, încât să te păstrezi decentă și la modă. De exemplu, dacă ai mâini foarte frumoase, un ceas Isabella Ford și o pereche de inele te poate salva în această privință. Ba chiar mai mult, cu ajutorul ceasului, o să poți să-l porți și în contextele mult mai serioase, la o întâlnire, de exemplu.

Hainele în primăvara lui 2022 ar trebui să fie deschise la culoare, să fie, precum natura, o revenire la frumusețea naturală. Așa că culori de tipul mentei sau alb ar trebui să iasă în vedere mult mai ușor. 

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Kanye West si Julia Fox jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg