Hot, hot, hot. Ce accesorii se poartă în a doua jumătate a lui 2019

Ultima actualizare:

Accesoriile pot scoate din anonimat o ținută și te pot ajuta să îți creezi un stil cu adevărat unic. Cu toate astea, din lipsă de timp sau de inspirație, uneori poți fi tentată să nu le acorzi atenția cuvenită. În plus, alegerea lor poate părea o misiune foarte dificilă, însă dacă ții cont de trendurile trasate de stiliștii internaționali, șansele să dai greș scad considerabil.

În cele ce urmează îți prezentăm principalele tendințe în materie de accesorii care vor domina a doua jumătate a acestui an.

Gențile 

Gențile au fost dintotdeauna un „must-have” al garderobei oricărei femei și rămân un accesoriu esențial și în a doua parte a acestui an. O geantă poate transforma o ținută dintr-una banală într-una spectaculoasă și foarte elegantă și îți poate pune în valoare, totodată, și stilul personal. Mici sau mari, de umăr sau plicuri, magazinele fizice și online te îmbie, de obicei, cu o mare varietate de genti, deci găsirea uneia potrivită pentru orice tip de ținută nu ar trebui să fie o problemă. Iar dacă te întrebi pe ce anume să mizezi, e bine să știi că anul acesta sunt în mare vogă mini bag-urile, gențile hippie (în culori puternice sau cu imprimeuri), dar și modelele oversized (care pot deveni, cu succes, accesoriul statement al ținutei tale).

Cerceii din piele ecologică

Stiliștii internaționali spun că în a doua parte a anului ar trebui să mizăm pe înlocuirea cerceilor clasici cu cei din piele ecologică. Aceștia sunt în vogă mai ales pe fondul trendurilor eco-friendly & go green, care domină inclusiv piața accesoriilor de câțiva ani încoace. În plus, pe lângă faptul că acești cercei pot fi purtați inclusiv pe post de accesorii-statement (dacă vorbim de o pereche oversized, de exemplu), ei au și un preț mult mai mic, comparativ cu o pereche obișnuită (procesul de prelucrare a accesoriilor din piele ecologică e mult mai scurt și mai simplu, prin urmare și prețul lor din magazin e mult mai mic).

Salopetele cu paiete

Salopetele au fost în trend și anul trecut și le vom vedea și în a doua parte a acestui an. Vara și toamna sunt anotimpurile când poți să fii mai inventivă în ceea ce privește modul în care te îmbraci, iar o salopetă cu paiete poate deveni cu ușurință piesa de rezistență în garderoba ta. Unul dintre avantajele acestui item vestimentar e că e și foarte versatil, putând fi purtat, de exemplu, la o ieșire în club cu prietenii, dar și la un eveniment mai formal, cum ar fi o nuntă, unde ai putea alege să porți salopeta cu un sacou într-o culoare neutră, care să mai diminueze efectul vizual puternic al paietelor. 

Cardiganul cu bucle mari 

Acest tip de cardigan e cel pe care stiliștii îl alintă „cardiganul cu textură popcorn” și e posibil ca, dacă ești fană a acestor piese vestimentare, să ai deja măcar unul în dulap. Cardiganul cu bucle mari și textură soft e foarte versatil, deci, pe lângă faptul că vei fi foarte trendy atunci când îl porți, îl poți combina și integra într-o mulțime de ținute: sporty, elegante, street style, casual și așa mai departe. În plus, acest tip de cardigan va conferi ținutei tale un aspect fluid, creând, de asemenea, iluzia de verticalitate, datorită căreia vei părea mai înaltă și mai slabă.

Alegerea accesoriilor potrivite nu e o misiune chiar atât de dificilă și, dacă ții cont măcar de o parte dintre aceste sfaturi, îți poți alcătui cu mare ușurință o ținută trendy, care să îți pună în valoare stilul personal.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net