Iată 4 ţinute complete de la reduceri, sub 300 de lei!

Ultima actualizare:

Magazinele sunt pe ultima sută de metri cu reducerile. Au tăiat din preţ de la o săptămână la alta, ajungând acum la discounturi de până la 90%. Astfel, o ţinută completă casual, sport, office sau de ocazie poate fi cumpărată cu preţuri cuprinse între 149 şi 284 de lei.

1. Prima ținută, ușor de purtat la o ieșire cu prietenii în mall, este formată dintr-o rochie C&A (20 lei), o camașă Colin’s (70 lei) și o pereche de pantofi sport Deichmann (59 lei). Preţul total: 149 de lei. 

2. Cea de-a doua ținută, colorată și veselă, s-a ridicat la suma de 182 lei și este compusă din fustă (70 lei), bluză (50 lei), eșarfă (20 lei), toate de la magazinul Orsay. Toate accesorizate cu botine de la CCC (42 lei). 

3. A treia ținută este una chic pentru birou, care costă doar 241 lei. Este formată dintr-o rochie (80 lei), un sacou (60 lei) şi o geantă elegantă (42 lei), toate de la H&M, precum și pantofi stiletto de la Deichmann (59 lei).

4. Cea din urmă ținută a fost una potrivită pentru evenimentele speciale. Mai exact, o rochie Bizzar Boutique (120 lei), la care s-au adăugat o pereche de cizme (114 lei) și geantă (48 lei), ambele de la Deichmann. Costul acestei ţinute e de 284 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net