Ingrediente care te ajută să scapi rapid de psoriazis. Sunt chiar în bucătăria ta!

simeon stalpnicul png
Cum poţi scăpa de această afecţiuneclickpentrufemei.ro

Mul┼úi consider─â c─â psoriazisul este o afec┼úiune a pielii, ├«ns─â ├«n realitate, este mai mult dec├ót o simpl─â erup┼úie cutanat─â. Rezultatul aceste reac┼úii este formarea de noi celule ale pielii ├«n doar c├óteva zile, ├«n loc de s─âpt─âm├óni, cum ar fi normal. Organismul nu are capacitatea de a integra excesul de celule, astfel ├«nc├ót acestea se adun─â la suprafa┼úa pielii ┼či formeaz─â leziuni.

Leziunile variaz─â c─â aspect, ├«n func╚Ťie de tipul de psoriazis: cu pl─âci (sau vulgaris), gutos, pustular, inversat (sau flexural) ╚Öi eritrodermic. Aproximativ 80% dintre persoanele care tr─âiesc cu psoriazis au pl─âci (psoriasis vulgaris).

Aceast─â form─â cauzeaz─â apari╚Ťia unor por╚Ťiuni de piele groas─â, solzoas─â care pot fi albe, argintii, ro╚Öii. Aceste pl─âci se pot dezvolt─â oriunde pe piele, ├«ns─â cele mai frecvente zone sunt pe coate, genunchi, zona lombar─â ╚Öi pe scalp. ├Äns─â persoanele diagnosticate cu psoriazis pot sc─âpa rapid de aceast─â afec┼úiune, cu ajutorul unor ingrediente care se afl─â chiar ├«n buc─ât─âria ta. Iat─â de ce ai nevoie:

Bicarbonatul de sodiu

Poate fi folosit cu succes ╚Öi pentru a elimina psoriazis, dar efectele acestuia nu reprezint─â o solu╚Ťie pe termen lung. Po╚Ťi alege s─â faci b─âi ├«n cad─â cu ap─â c─âldu╚Ť─â ├«n care s─â pui 300 g de bicarbonat de sodiul.

De asemenea, acest ingredient poate fi transformat ├«n past─â ╚Öi aplicat chiar pe piele. Trebuie doar s─â amesteci pu╚Ť├«n bicarbonat de sodiu cu ulei de ricin, ├«n cantit─â╚Ťi egale.

Afl─â ce alte ingrediente mai pot stopa psoriazisul, pe clickpentrufemei.ro.

Cum să te speli corect pe mâini: reguli de la care să nu te abaţi niciodată

Cele mai întâlnite motive de ceartă în cuplu

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
meditate 1851165 1280 (1) jpg
ciftci mirese JPG
1 machiaj de zi jpg jpeg
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png