La ce să fii atent dacă vrei să închiriezi un apartament

image
├Än imobilele vechi te po┼úi confrunta cu g├óndaci, igrasie ┼či mucegai

Dac─â o anumit─â locuin┼ú─â ├«╚Ťi face o prim─â impresie bun─â, po╚Ťi fi tentat s─â iei decizia de ├«nchiriere pe loc, sub presiunea timpului sau a g├óndului c─â vei pierde aceast─â oportunitate. De╚Öi o hot─âr├óre rapid─â nu este neap─ârat neinspirat─â, acord─â-╚Ťi timpul necesar pentru o verificare mai am─ânun╚Ťit─â, ca s─â evi╚Ťi nepl─âcerile pe termen lung. Speciali┼čtii siteului imobiliare.ro ├«┼úi spun la ce s─â fii atent.

1. Starea propriet─â╚Ťii:O locuin╚Ť─â decent─â este una curat─â ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinut─â. Asta nu ├«nseamn─â c─â trebuie s─â te a╚Ötep╚Ťi, ├«n mod invariabil, la mobilier de lux ╚Öi electrocasnice de ultim─â genera╚Ťie, ├«ns─â o zugr─âveal─â ╚Öi o cur─â╚Ťenie general─â sunt cerin╚Ťe fire╚Öti, chiar ╚Öi ├«n cazul segmentului de pia╚Ť─â low-cost. Dou─â probleme dificil de eradicat sunt mucegaiul ╚Öi d─âun─âtorii (g├óndaci, furnici etc.).

2. Instala╚Ťiile electrice ╚Öi sanitare:Instala╚Ťiile electrice ╚Öi cele sanitare ar trebui s─â fie ├«ntr-o stare normal─â de func╚Ťionare, iar dac─â observi defec╚Ťiuni nu te sfii s─â le semnalezi proprietarului. Pornind de aici, po╚Ťi ini╚Ťia o discu╚Ťie despre modul de remediere a problemelor pe durata contractului de ├«nchiriere.

3. Dot─ârile apartamentului:F─â un inventar al dot─ârilor de care dispune proprietatea vizionat─â. Vor exista, desigur, elemente de care te po╚Ťi dispensa cu relativ─â u╚Öurin╚Ť─â (cuptor cu microunde, filtru de cafea etc.), dar ╚Öi condi╚Ťii de baz─â pentru confortul vie╚Ťii de zi cu zi (aragaz, frigider, ma╚Öin─â de sp─âlat etc.). Dac─â po╚Ťi ├«ndeplini o parte dintre aceste cerin╚Ťe pe cont propriu, po╚Ťi opta, desigur, ╚Öi pentru o locuin╚Ť─â semi sau nemobilat─â.

4. Cheltuieli adiacente ╚Öi datorii:├Änainte de a lua decizia s─â te mu╚Ťi, intereseaz─â-te la c├ót ajunge valoarea ├«ntre╚Ťinerii, mai ales pe timp de iarn─â. F─â un calcul cumulativ al tuturor cheltuielilor adiacente chiriei, pentru a vedea dac─â ╚Ťi le po╚Ťi permite. Asigur─â-te, totodat─â, c─â apartamentul nu are datorii, mai ales la ├«ntre╚Ťinere, ╚Öi verific─â ╚Öi situa╚Ťia celorlalte locuin╚Ťe din bloc.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png
image png