Măreşte spaţiul din casă folosind oglinzile

Ultima actualizare:

    Oglinzile montate pe peretele din faţa geamului luminează încăpereaShutterstock
Oglinzile montate pe peretele din faţa geamului luminează încăpereaShutterstock

Camerele locuinţei tale sunt mici? Spaţiul este restrâns iar casa îţi dă senzaţia de întunecime? Decorează încăperile folosind oglinzi. Ovale, rotunde, pătrate, clasice sau futuriste, acestea vor transforma radical locuinţa ta oferindu-i mai multă luminozitate şi mai mult spaţiu.

Mai multă lumină

Într-o încăpere mică şi întunecată, oglinda reflectă orice sursă de lumină venită din exteriorul sau din interiorul camerei. Plasate pe peretele din faţa geamului, oglinzile vor avea un efect deosebit: pot aduce natura în casa ta întrucât reflectă pomii din grădină, florile de pe pervaz etc. De asemenea, oglinzile reflectă şi lumina din interiorul camerei: lampadare, spoturi, corpuri de iluminat suspendate.

Mai mult spaţiu

Cu cât este mai mare, cu atât oglinda reflectă mai multă lumină şi mai multe obiecte din jur. Acest lucru dă senzaţia de spaţiu mult mai mare într-o cameră care, în realitate, este foarte mică. Oglinzile pot fi montate pe pereţi, pe uşile camerei sau ale dulapurilor. De asemenea, din oglindă se pot confecţiona obiecte decorative: vaze, casete de bijuterii, tăvi, obiecte de artă.

Atenţie la forme şi dimensiuni

Oglinzile pot fi de orice dimensiune şi aproape orice formă. Se recomandă ca dimensiunile lor să fie proporţonale cu ale camerei şi peretelui pe care sunt ancorate. O cameră mică, îngustă şi lungă poate fi „deschisă” dacă pe unul dintre pereţi avem o oglindă mare, fără rame. În acest fel, oglinda va dubla suprafaţa camerei. Rama şi forma acesteia pot fi asortate cu restul mobilierului. De exemplu, stilul modern al pieselor de mobilier poate fi asortat cu o oglindă de formă futuristă, cum ar fi cele în formă de pasăre sau creangă de copac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net