Măști cu fructe de sezon

Ultima actualizare:

Fructele pe care le găsești vara pe tarabele din piață sunt cele mai bune ingrediente pentru măștile pentru ten și păr. Acestea însănătoșesc pielea, o hidratează și dau strălucire firelor de păr deteriorate de căldură.

Pentru fața uscată

Masca cu pepene galben face minuni asupra tenului, și asta deoarece fructul conține fibre și vitamine care mențin frumusețea și tinerețea pielii. Pune într-un vas câteva bucăți de pepene galben, pe care le zdrobești cu furculița până obții un piure. Adaugă 2 linguri de lapte praf și omogenizeză bine ingredientele. Aplică amestecul pe ten și las-o să acționeze 15 minute, după care clătești cu apă din abundență.

Dacă ai tenul uscat, apelează cu încredere la masca cu pepene verde. Într-un bol, pune 3 linguri de suc de pepene verde și 1 linguriță de miere. Amestecă și aplică soluția pe față. După 20 de minute, clătește cu apă caldă.

Pentru tenul gras

Bogate în fibre și vitamine, afinelecontrolează și reglează excesul de sebum, păstrând tenul sănătos, fără acnee sau pete. Totodată, previn îmbătrânirea, datorită conținutului de antioxidanți, oferind pielii un aspect proaspăt, tânăr și strălucitor. Pune într-un vas 4 afine proaspete, zdrobite, 3 linguri de fulgi fini de ovăz, 1 linguriță de migdale proaspete și 2 lingurițe suc de lămâie. Amestecă ingredientele și aplică masca pe toată fața. Las-o să acționeze 15 minute și clătește cu apă caldă.

Află ce măști îți oferă o piele catifelată și un păr strălucitor pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net