Avantajele folosirii ojei semipermanente

#Best buys
image

FOTO: picjumbo_com/Pixabay.com

Manichiura este la fel de importantă pentru o femeie cum sunt machiajul și coafura. Multe dintre noi avem surpriza să stricăm manichiura destul de rapid. Se întâmplă, de exemplu, să o ciobim atunci când dăm cu unghiile de o suprafață mai dură sau chiar și atunci când facem diverse lucruri prin casă. Mai frustrant e că astfel de „accidente” se pot întâmpla chiar și în prima zi după ce ne-am dat cu ojă. 

Asta înseamnă că trebuie să o luăm de la capăt și să ne dăm cu ojă din nou. 

Există o soluție pentru a scăpa de astfel de situații. Este vorba despre un anumit tip de ojă specială. Mai exact, în acest articol vă prezentăm care sunt avantajele ojei semipermanente, care se găsește într-o multitudine de nuanțe, la fel ca în cazul celor clasice. 

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul că oja semipermanentă are o durată de viață lungă, între două săptămâni și chiar până la o lună. De asemenea, important de precizat este că față de unghiile cu gel, oja semipermanentă are o durată mult mai mică de uscare. Asta înseamnă că nu trebuie să aștepți foarte mult până să-ți reiei activitățile, cum e în cazul celei clasice.

Mai mult, aceasta are un finisaj natural și este mai puțin invazivă pentru unghie decât cele cu gel sau vopselurile acrilice pentru manichiură. 

Avantajele ojei semipermanente. Nu se crapă, nu se exfoliază

Dacă unghiile cu gel se mai pot crăpa, la oja semipermanentă nu există acest risc pentru că este mult mai flexibilă. Poți spăla și face diverse lucruri prin casă fără să ai grija faptului că manichiura ta va fi afectată. 

image

Aplicarea acestei oje foarte rezistente se activează cu ajutorul luminii UV din lămpile speciale pentru această procedură. Se îndepărtează simplu, folosindu-se un dizolvant special. 

Pe lângă faptul că se întreține ușor, mai trebuie spus că se poate și reface în cazul în care unghiile au crescut. Mai exact, se aplică gel de aceeași culoare la baza unghiei și se prelungește efectul pentru mai mult timp. 

Nu există compromisuri pentru femeile care nu ar dori o manichiură simplă, într-o singură culoare. Acest tip de ojă vă oferă posibilitatea să vă faceți numeroase modele sau desene spectaculoase, în funcție de măiestria și talentul manichiuristei. Detaliile desenelor și modelelor de pe unghii tale vor rămâne intacte pentru câteva săptămâni. 

Mai multe detalii despre oja semipermanentă, dar și multe oferte și o sumedenie de culori puteți vedea - LA ACEST LINK

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net