Avantajele folosirii ojei semipermanente

#Best buys
image

FOTO: picjumbo_com/Pixabay.com

Manichiura este la fel de important─â pentru o femeie cum sunt machiajul ╚Öi coafura. Multe dintre noi avem surpriza s─â stric─âm manichiura destul de rapid. Se ├«nt├ómpl─â, de exemplu, s─â o ciobim atunci c├ónd d─âm cu unghiile de o suprafa╚Ť─â mai dur─â sau chiar ╚Öi atunci c├ónd facem diverse lucruri prin cas─â. Mai frustrant e c─â astfel de ÔÇ×accidenteÔÇŁ se pot ├«nt├ómpla chiar ╚Öi ├«n prima zi dup─â ce ne-am dat cu oj─â. 

Asta ├«nseamn─â c─â trebuie s─â o lu─âm de la cap─ât ╚Öi s─â ne d─âm cu oj─â din nou. 

Exist─â o solu╚Ťie pentru a sc─âpa de astfel de situa╚Ťii. Este vorba despre un anumit tip de oj─â special─â. Mai exact, ├«n acest articol v─â prezent─âm care sunt avantajele ojei semipermanente, care se g─âse╚Öte ├«ntr-o multitudine de nuan╚Ťe, la fel ca ├«n cazul celor clasice. 

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul c─â oja semipermanent─â are o durat─â de via╚Ť─â lung─â, ├«ntre dou─â s─âpt─âm├óni ╚Öi chiar p├ón─â la o lun─â. De asemenea, important de precizat este c─â fa╚Ť─â de unghiile cu gel, oja semipermanent─â are o durat─â mult mai mic─â de uscare. Asta ├«nseamn─â c─â nu trebuie s─â a╚Ötep╚Ťi foarte mult p├ón─â s─â-╚Ťi reiei activit─â╚Ťile, cum e ├«n cazul celei clasice.

Mai mult, aceasta are un finisaj natural ╚Öi este mai pu╚Ťin invaziv─â pentru unghie dec├ót cele cu gel sau vopselurile acrilice pentru manichiur─â. 

Avantajele ojei semipermanente. Nu se crap─â, nu se exfoliaz─â

Dac─â unghiile cu gel se mai pot cr─âpa, la oja semipermanent─â nu exist─â acest risc pentru c─â este mult mai flexibil─â. Po╚Ťi sp─âla ╚Öi face diverse lucruri prin cas─â f─âr─â s─â ai grija faptului c─â manichiura ta va fi afectat─â. 

image

Aplicarea acestei oje foarte rezistente se activeaz─â cu ajutorul luminii UV din l─âmpile speciale pentru aceast─â procedur─â. Se ├«ndep─ârteaz─â simplu, folosindu-se un dizolvant special. 

Pe l├óng─â faptul c─â se ├«ntre╚Ťine u╚Öor, mai trebuie spus c─â se poate ╚Öi reface ├«n cazul ├«n care unghiile au crescut. Mai exact, se aplic─â gel de aceea╚Öi culoare la baza unghiei ╚Öi se prelunge╚Öte efectul pentru mai mult timp. 

Nu exist─â compromisuri pentru femeile care nu ar dori o manichiur─â simpl─â, ├«ntr-o singur─â culoare. Acest tip de oj─â v─â ofer─â posibilitatea s─â v─â face╚Ťi numeroase modele sau desene spectaculoase, ├«n func╚Ťie de m─âiestria ╚Öi talentul manichiuristei. Detaliile desenelor ╚Öi modelelor de pe unghii tale vor r─âm├óne intacte pentru c├óteva s─âpt─âm├óni. 

Mai multe detalii despre oja semipermanent─â, dar ╚Öi multe oferte ╚Öi o sumedenie de culori pute╚Ťi vedea - LA ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw