Roxanei Ciuhulescu i-a crescut părul peste noapte

Ultima actualizare:

Nu toate femeile îşi pot permite să întreţină un păr lung şi bogat. E mai comod cu el scurt. Totuşi, câteodată, fiecare se visează Ileana Cosânzeana, iar partea bună este că visul se poate împlini peste noapte. Cum? Nu e nicio magie la mijloc. S-au inventat extensiile.

„Laboratorul” în care se produce transformarea este salonul de coafură. Aici a intrat şi Roxana Ciuhulescu, sportivă şi prezentatoare tv, cu un păr scurticel, de circa 20 cm. După o oră şi jumătate, a ieşit cu buclele-n vânt, lungi până la jumătatea spatelui. Îi fuseră aplicate extensii de aproape 50 cm. „Există mai multe variante de extensii. În cazul Roxanei, s-au folosit cele de tip «tape on», invizibile, din păr 100% natural, ataşat într-o bandă transparentă. Această bandă cu dublu adeziv se lipeşte la rece de şuviţele ei de păr, de la rădăcină. Se folosesc de obicei 3 până la 6 seturi de bucăţi, în funcţie de densitatea părului. Cu cât părul e mai des, cu atât trebuie mai multe seturi. Pentru Roxana au fost suficiente trei.  Sunt foarte uşoare şi se comportă exact ca părul natural”, spune Costel Muşat, hairstylist cu o experienţă de 11 ani în domeniul extensiilor.

Toată procedura a durat în jur de 30 de minute, după ce părul a fost spălat şi coafat în prealabil. Vedeta îşi va păstra acest look timp de 6-8 săptămâni, după care trebuie să meargă din nou la salon pentru înlăturarea şi reaplicarea benzilor. Demontarea se face cu un ulei special, iar extensiile pot fi refolosite de până la 8 ori. „Depinde cât au fost de bine îngrijite de către purtătoare. Oricum, multe persoane se plâng că, la înlăturarea extensiilor cade mult păr şi se sperie. Ce trebuie să ştie e că, în mod normal, ne cad cam 100 de fire de păr pe zi. Având extensii şi părul tău fiind lipit de ele, firele nu mai cad decât atunci când scoţi banda”, explică specialistul.

Recomandări de ingrijire

simeon stalpnicul png
  • Spală-te pe cap cât mai des, deoarece excesul de sebum afectează adezivul extensiilor.
  • Spală-ţi părul ţinând capul pe spate, nu în faţă, pentru a nu încurca foarte tare părul.
  • Foloseşte şampoane şi măşti mai hidratante.
  • Piaptănă-te frecvent, folosind un pieptăn cu dinţi cât mai rari sau o perie moale.
  • Când dormi, ţine-ţi părul strâns în coadă. Fiind mai lung acum, rişti să te aşezi pe el şi să tragi de extensii. Apoi, strâns, nici nu se încurcă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net