Totul despre estetica sânilor și implantul de silicon mamar

Ultima actualizare:

  Decizia de a recurge la o operație de mărire a sânilor poate fi influențată de mulți factori și este bine să analizăm cu atenție care sunt motivele care stau la baza acestei decizii
Decizia de a recurge la o operație de mărire a sânilor poate fi influențată de mulți factori și este bine să analizăm cu atenție care sunt motivele care stau la baza acestei decizii

Sânii sunt un simbol puternic al feminității. Ei pot fi o problemă atât când suntem tinere, după maternitate și o dată cu trecerea timpului. Neliniștea că ei nu sunt așa cum ne-am dori ne poate afecta în orice moment al vieții. Astfel se face că intervențiile estetice pentru mărirea sânilor sunt unele dinte cele mai solicitate intervenții estetice dintr-un cabinet de chirurgie plastică.

Pentru a afla totul despre estetica sanilor si implant silicon mamar și pentru a lua cea mai bună decizie în apelarea la o astfel de intervenție, întotdeuna este bine să ne documentăm, dar mai ales să  apelăm la un consult de specialitate și la recomandările unui medic estetician.

Decizia de a recurge la o operație de mărire a sânilor poate fi influențată de mulți factori și este bine să analizăm cu atenție care sunt motivele care stau la baza acestei decizii și ce schimbări dorim să aducă o astfel de intervenție pentru fizicul și psihicul nostru. Fie că este vorba despre o intervenție reparatorie sau doar de una de estetică, sunt multe femei care doresc să recurgă la acest gen de operație. Modificările aduse au mereu o influență pozitivă, modifică starea de spirit și le fac să se simtă mult mai bine în pielea lor. Rezultatele obținute readuc stima de sine și asigură refacerea echilibrului emoțional.

Pentru a fi cât mai reușită, aceată intervenție trebuie să fie realizată într-o clinică de specialitate cu recomandări, care dispune de un medic specialist, cu multă experiență și rezultate apreciate de pacientele care au beneficiat de acest tip de intervenții. Una dintre cele mai bune clinici de acest tip este și Clinica Dr. Renert Gad, care este una dintre alegerile sigure pentru efectuarea oricărui tip de proceduri estetice.

Pentru efectuarea unor intervenții estetice mai complicate, așa cum este și procedura de mărire sâni, fiind vorba de o operație mai complexă, ce se efectuază cu anestezie, incizii, implanturi, cusături și are o prioadă de recuperare mai mare, este nevoie mereu de un medic cu experineță și recomandări.

Care sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știți înainte de a apela la o intervenție de mărire sâni prin implant silicon?

Fiind vorba despre o intervenție chirurgicală, apelarea la acest tip de procedură implică asumarea riscurilor pe care ni le asumăm ori de câte ori recurgem la acest gen de operație. Tocmai de aceea un consult detaliat, efectuarea măsurătorilor necesare, alegerea dimensiunilor celor mai potrivite și o discuție prealabilă cu chirurgul plastician sunt foarte importante pentru reușită.

Cele mai importante întrebări pe care trebuie să le aveți în minte și pe care să le puneți la acest consult 

 • Care este starea medicală pe care trebuie să o aibă o pacienta pentru a putea apela la acest gen de intervenție?
 • În funcție de aspectul sânilor, care este cea mai recomandată procedură de corectre sau de mărire  a acestora?
 • Ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti de acestă operație?
 • Care este vârsta minimă recomandată pentru a recurge la acest tip de procedură medicală?
 • Cui nu este recomandat acest tip de intervenție estetică și medicală?
 • În ce constă această operație?
 • Cât durează intervenția?
 • Cât durează revenirea de după intervenție?
 • Care sunt măsurile ce trebuie luate imediat după operație?
 • Care sunt recomandările medicale pentru refacerea cât mai rapidă de după intervenție?
 • Ce este contraindicat să faceți în perioada imediat următoare efectuării operației?
 • Ce trebuie să faceți pentru a asigura reușita procedurii?
 • Care sunt datele și intrvalele de timp la care trebuie să vă prezentați la controale?
 • Care este durata recomandată pentru schimbarea acest tip de implant?

Toate aceste întrebări și aflarea raspunsurilor la oricare dintre ele vă pot ajuta să spuneți că sunteți pregătită pentru a recurge la acest gen de intervenție chirurgicală.

De ce să apelați la o operație de mărire a sânilor la Clinica Dr. Renert Gat ?

Aici puteți avea parte de cele mai reușite operații estetice de mărire sâni și implant silicon. Dr. Renert Gat este un medic estetician cu experiență, cu sute de intervenții estetice faciale și corporale reușit la activ. Apelând la serviciile sale veți avea parte de tratamente deosebite, intervenții reușite și rezultate excepționale.

Medicul va avea întotdeauna grijă să efectueze o consultație anterioară realizării intervenției chirurgicale, în care să discute cu fiecare pacient în amănunt toate detaliile procedurii, antecedentele medicale, așteptările și dorințele personale.

Pentru a garanta reușita intervenților vor fi respectate cu strictețe toate protocoalele medicale necesare, vor fi folosite numai echipamente și soluții de cea mai bună calitate, iar intervenția va decurge în cele mai bune condiții, cu grijă și atenție la fiecare detaliu și aspect implicat. Petru a evita orice fel de riscuri întotdeauna după finalizarea oricărei intervenții rezultatele vor fi atent monitorizate și vor fi oferite toate recomandările medicale necesare pentru recuperarea rapidă și pentru garantarea reușitei procedurii.

Pentru a vă bucura de cele mai sigure intervenții estetice, cu rezultate remarcabile accesați site-ul Dr-renert.com și aflați ce puteți face pentru a obține programarea la un consult!

image
image
image
image
image
image
barbat in camasa zambeste fericit jpg
Raluca badulescu jpg
zodii meteoriti png
image png
horoscop aprilie 2022 jpg
zodii relaxate jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ciorba de pui cu legume si taietei webp