Trei paşi simpli să transformi un machiaj de zi într-unul de petrecere

Ultima actualizare:

    Francisca a fost modelul make-up artistului Bianca MarcaFoto: arhivă personală
Francisca a fost modelul make-up artistului Bianca MarcaFoto: arhivă personală

Imaginea unei femei este foarte importantă în fiecare zi. Din momentul în care iese pe ușă dimineață ea trebuie să arate proaspătă, odihnită şi veselă, iar dacă aceste lucruri nu vin natural, atunci make-up-ul joacă un rol important. Specialiştii ne învaţă cum să transformăm un machiaj de zi într-unul de seară în doar trei paşi extrem de uşor de pus în aplicare.

Machiajul este accesoriul perfect pentru toate femeile. Dar ce te faci atunci când după o zi lungă la birou trebuie să ajungi la o petrecere şi make-up-ul pe care îl porţi de la prima oră şi-a pierdut din strălucire? Am aflat cum poţi fi o femeie care să atragă toate privirile recurgând la mici trucuri prin care să-ţi transformi machiajul de zi într-unul de seară de la Bianca Marca, make-up artist.

"La machiajul de zi este important să folosim un produs de acoperire a cearcănelor și a tenului, un rimel care să ne accentueze privirea şi un fard într-o nuanţă cât mai naturală. Mereu folosesc puțin blush pentru a oferi veselie tenului și un ruj în culori calde pentru o tușă proaspătă. În cazul în care seara ne- am schimbat planurile și ieșim la o cină, la o petrecere sau pur şi simplu în oraș cu prietenii, totul se schimbă prin aplicarea unui eyeliner la ochi pe pleoapa mobilă și pe linia apei dacă ochiul ne permite acest lucru.

Tuşul, fardul de obraz şi tujul fac diferenţa într-un machiaj de seară
Tuşul, fardul de obraz şi tujul fac diferenţa într-un machiaj de seară

Astfel vom transforma privirea într-una misterioasă și cuceritoare. Fardul se obraz se intensifică, iar alegerea rujului rămâne doar o opțiune de atitudine și de ținută. Putem purta în continuare un ruj natural conturat de un creion în aceiași nuanță sau putem opta pentru un ruj roșul aprins cu care nu vom da niciodată greş", a explicat make-up artistul. Modelul ei a fost cântăreaţa Francisca, comparată adeseori pentru asemănările fizice cu starleta de la Hollywood, Kim Kardashian. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net