Uite cum economiseşti bani folosind cardul de credit!

Ultima actualizare:

    Nu folosi cardul de credit pentru cumpărături ieftine!
Nu folosi cardul de credit pentru cumpărături ieftine!

Folosit corect, cardul de credit te poate ajuta să faci economii atunci când mergi la cumpărături. Iată cum să procedăm că să cheltuim într-un mod inteligent.

Dacă vrei să faci economii, soluţia nu este să-ţi închizi cardurile de credit ci să înveţi cum când şi din ce locuri să-ţi faci cumpărăturile.

Cum funcţionează cardul de credit?

Este foarte important să cunoşti mecanismul de funcţionare al cardului de credit. El este destinat, în principal plăţilor la comercianţi şi nu retragerilor de numerar de la bancomat. Acesta este şi motivul pentru care foarte multe instituţii financiare solicită comisioane pentru retragerile de numerar de la ATM.

Înainte de a solicita un card de credit, interesează-te despre comisioanele şi situaţiile în care banca percepe dobândă, despre perioada de graţie dar şi despre beneficiile pe care ţi le oferă un astfel de produs: bonusuri în bani, puncte de loialitate, reduceri la achiziţii ulterioare.

Ramburseaza în întregime sumele cheltuite

Chiar şi atunci când vine vorba de cumpărăturile făcute sub implusul momentului, cheia unor cumpărături inteligente constă într-o bună organizare. Ai grijă să rambursezi în întregime sumele de bani utilizate înainte de expirarea perioadei de graţie, acre ajunge, de regula, până la 60 de zile.

Atenţie la cumpărăturile de pe internet

Internetul îţi pune la dispoziţie o mulţime de magazine atât din ţară cât şi din străinătate. Acestea au secţiuni de oferte, promoţii şi discount-uri. Practic, poţi cumpăra un anumit produs la un preţ mult mai mic decât cel la acre se vinde într-un magazin din mall. Avantajul tău, pentru că ai şi foloseşti cardul de credit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop 1024x633 webp
bradicardie jpg
serbet de portocale si capsuni jpeg
horoscop chinezesc
Avocado FOTO Shutterstock jpg
lac de unghii jpg
1 echinoctiu zodii jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net