Vrei gene false? Rişti să rămâi fără cele naturale!

Există trei tipuri de gene false: cele întregi (tip bandă) care adaugă densitate genelor naturale pe toată lungimea lor, gene tip mănunchi (smocuri de gene) şi gene individuale (fir cu fir), care vor umple spaţiile dintre gene, oferind un aspect mult mai frumos ochilor într-un nod natural.

Dar iată dezavantajele:

Necesită o perioadă lungă de aplicare. În majoritatea cazurilor, extensiile de gene aplicate de profesionişti necesită două-trei ore să fie aplicate, ceea ce poate fi inconfortabil.

În cele mai multe cazuri, adezivul de pe pleoapă este vizibil. Acest lucru impune folosirea unui machiaj mai pronunţat.

Sunt costisitoare. Aplicarea genelor false te face să bagi adânc mâna în buzunar. Preţul unei astfel de proceduri este destul de ridicat, dacă ţinem cont de faptul că acestea rezistă de la câteva ore până la maximum trei săptămâni.

Astfel, în funcţie de salonul la care alegi să mergi şi modelul pentru care optezi, preţul variază între 100 de lei (rezistă maximum o zi) şi 250 lei (trei săptămâni).

Preţul acestora poate creşte dacă genele sunt din fire naturale şi oscilează între 250 şi 400 de lei. De asemenea, la acest cost se adaugă şi preţul scoaterii acestora (150 lei).

Provoacă alergii sau iritaţii oculare. În timpul procedurii, lipiciul pentru ataşarea extensiilor intră în ochi, fapt ce duce la apariţia senzaţiei de usturime şi lăcrimare şi, uneori, chiar la iritarea globului ocular.

Se desprind şi formează goluri inestetice. Genele tip mănunchi sau fir cu fir pică treptat şi formează goluri, ceea ce conferă un aspect foarte neplăcut.

În acel moment este recomandat să mergi la salon pentru a-ţi fi îndepărtat şi restul de gene false.

Necesită îngrijire excesivă. Extensiile profesionale de gene necesită, de obicei, înlocuirea lor la fiecare şase - opt săptămâni.

Adezivul afectează grav genele naturale. Fie că optezi pentru genele pe bandă, fie pentru genele tip mănunchi sau fir cu fir, lipiciul folosit pentru ataşarea genelor îţi distruge genele naturale.

Lipiciul pus la rădăcina genelor sufocă bulbul firelor de gene, ceea ce le împiedică să crească. De asemenea, lipiciul aplicat direct pe genele naturale le îngreunează, fapt ce duce la căderea acestora.

Se poate spune că unul dintre cele mai mari inconveniente ale extensiilor de gene este căderea masivă a genelor naturale, fapt ce se poate observa imediat după scoaterea genelor false.

Genele colorate şi extravagante îţi dau un aspect penibil. Imaginează-ţi cum e să apari la un eveniment, sau chiar la birou, cu nişte gene exgerat de lungi, colorate strident.

Nu eşti Lady Gaga, nici nu apari pe o scenă. Înainte de a cere cosmeticienei să-ţi monteze asfel de gene, gândeşte-de de zece ori...

Genele tip bandă arată fals.  Ele sunt uşor de aplicat, dar nu arată la fel de natural ca cele individuale.

Îngreunează spălarea feţei. În primele ore de la aplicarea genelor false se impune o serie de restricţii: fără apă în primele 12 ore, fără creme sau uleiuri pe faţă, fără ştergerea sau frecarea ochilor.

De asemenea, spălarea pe faţă nu este o procedură uşor de îndeplinit atunci când ai gene false. Atingerile mai puternice la nivelul genelor false provoacă o presiune asupra genelor naturale şi chiar durere.

Îţi îmbunătăţesc înfăţişarea. Extensiile de gene sunt un mod perfect pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic şi pentru a avea gene lungi şi frumoase, dacă nu le ai aşa de la mama natură. Aceste extensii sunt, de asemenea, disponibile în diferite lungimi şi culori.

Rezistă câteva săptămâni. Extensiile de genele sunt convenabile, căci durează până la şase săptămâni, în funcţie de tipul de gene pentru care optezi.

Sunt versatile. Extensiile pot fi purtate la orice ocazie, fără să mai apelezi la rimel şi alte trucuri pentru o privire seducătoare.

Mai citeşte:

Cum îi alungi pe bărbaţi: gene false şi ruj strident

Greşeli de machiaj care sperie bărbaţii

Nu te poţi duce la coafor? Vine el la tine

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
transpiratie jpeg
PHOTO 2022 07 29 18 51 39 jpg
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png