Vrei să cumperi un blender? Uite cum să alegi cel mai potrivit model!


    Blenderul este un aparat electrocasnic pe care ar trebui să-l avem cu toţii în bucătărie
Blenderul este un aparat electrocasnic pe care ar trebui să-l avem cu toţii în bucătărie

Fie vrei să toci legume, fie vrei să bei un suc din pulpă de fructe sau să prepari o cremă răcoritoare, ai nevoie de un blender bun, rezistent şi puternic.  Dacă te-ai hotărât să cumperi un astfel de aparat, iată de ce anume trebuie să ţii cont:

1. Plastic sau sticlă - Blenderele au de obicei, recipiente din plastic sau din sticlă. Este recomandat să alegi un model din sticlă, pentru că este mult mai rezistent şi mai stabil. Plasticul este sensibil, se poate zgăria sau sparge foarte uşor.

2. Capacitatea recipientului - Recipientul trebuie să aibă o capacitate mare, de cel puţin un litru. Acest sfat este recomandat mai ales familiilor cu mai mult de doi membri. În magazine vei vedea modele cu o capacitate de 1,5 l. Acestea sunt cele mai recomandate.

3. Alege baza din metal - Dacă ai de ales între plastic sau metal, alege modelul cu baza din metal. Acesta este mai rezistent, mai durabil şi foarte stabil: nu se mişcă şi nu vibrează.

4. Cât mai multe funcţii - Verifică numărul de setări. Un aparat care îţi oferă mai multe opţiuni (tocat mare, mărunt, amestecare, spargere gheaţă etc) îţi va fi mult mai util. O opţiune bună este opţiunea „TURBO”. Aceasta presupune o putere mai mare, un rezultat mai bun şi mai rapid.

5. Lame rezistente - Dacă vrei să prepari cu ajutorul blenderului băuturi cu gheaţă, alege un aparat care să aibă lamele foarte rezistente, de preferat din oţel inoxidabil.

6. Putere mare - De asemenea, dacă vrei să spargi gheaţă, cumpără un aparat cu o putere mare, care să facă faţă (cel puţin 350W)

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock