Circ la proces! Ce a putut să zică martorul lui Reghe?! „Doamna Prodan nu vrea să divorțeze. Cere 20-30.000 de euro pentru copil” Cum răspunde impresara?! VIDEO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (49 de ani) s-au întâlnit, miercuri 9 octombrie, la ultima înfățișare în procesul de divorț, de la Judecătoria Buftea. Antrenorul liber de contract a adus în instanță un martor controversat.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, miercuri la prânz, la ultima înfățișare din procesul de divorț, care trenează de trei ani de zile. 

Laurențiu Reghecampf l-a adus ca martor pe celebru Dinte, fostul iubit al Nataliei Mateuț, reținut în trecut în Olanda 

Anamaria Prodan (51 de ani) a ajuns prima la Judecătoria Buftea împreună cu avocatul ei, Oleg Burlacu. Martora impresarei în procesul împotriva lui Laurențiu Reghecampf a fost fina ei, Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel  Enache.

Surpriza mare a venit din partea lui Laurențiu Reghecampf, care a sosit la Judecătoria Buftea însoțit de celebrul paparazzo Dinte, care a fost martorul antrenorului la procesul împotriva impresarei. Reghe și Dinte au venit îmbrăcați la patru ace și au intrat în sala de judecată, asaltați pe presă. 

Prima reacție a impresarei: „Mă dezgustă…”

Anamaria Prodan nu s-a arătat deloc surprinsă de martorii aduși de antrenor în instanță. 

„Nici nu vreau să știu de martorii lui. Mă dezgustă tot, dar asta e viața. Dumnezeu va lua din viața mea și a copiilor mei tot ce e rău cu siguranță “, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Martorul Dinte a ieșit mai devreme din sala de judecată! A depus mărturie mincinoasă ?!

Audierile s-au prelungit câteva ore bune, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însoțiți de avocați, au ieșit de la judecătorie abia în jurul orei 19.30. Grăbiți, cei doi nu au dat declarații, la ieșire. 

Sursele Click! au aflat, însă, că martorul lui Reghe, Valentin Petrișor a fost trimis acasă de magistrați pentru că ar fi dat declarații mincinoase.

Dinte:„Doamna Prodan nu vrea să divorțeze. Cere 20-30.000 de euro pentru copil”

La ieșirea din sala de judecată, martorul lui Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de declarații presei: 

 „Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani.

Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim”, a spus Valentin Petrișor, alias Dinte.

Replica dură a Anamariei Prodan: “O să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus! Și plângere penală pentru mărturie mincinoasă!”

Anamaria Prodan a reacționat dur la auzul declarațiilor făcute de mărtorul lui Laurențiu Reghecampf și a anunțat că-l va acționa în judecată pe acesta. 

 „Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

 „Ne vedem în instanță cu domnul Dinte sau cum se numește Valentin Petrișor pentru mărturie mincinoasă”, a declarat avocatul impresarei Oleg Burlacu, pentru Click!

Instanța a rămas în pronunțare până pe 22 octombrie, când avocații trebuie să depună concluziile. Pe 24 octombrie va fi afișată sentința pe portal.

Cine este celebrul Dinte, martorul controversat al lui Laurențiu Reghecampf la proces? A fost reținut de Poliție la Amsterdam, împreună cu Natalia Mateuț 

În anul 2011, vedeta Antena Stars Natalia Mateuț și iubitul ei de atunci, Valentin Petrișor poreclit Dinte, ar fi ajuns pe mâna poliției din Olanda, într-un dosar de fraudă.  Fiica lui Dorin Mateuț a fost arestată la Amsterdam, așa cum mărturisea chiar fostul iubit al acesteia.

Valentin Petrișor, poreclit Dinte, a povestit episodul din Olanda într-un videoclip postat pe Youtube. Bărbatul a povestit cum primea carduri clonate de la un cunoscut și cum făceau achiziții din magazinele de lux din Amsterdam.

„Și ne-am dus pe cea mai scumpă stradă din Amsterdam, unde sunt toate magazinele Chanel, Vuitton. Am intrat în toate și am plătit cu cardul ca și cum era al meu. Am luat foarte multe.

 Serile, mergeam la restaurant, tot cu cardul plăteam șampaniile. Cele mai tari restaurante și cele mai tari haine. (...) Luam două genți de 10.000 euro și le dădeam pe 6-7.000”, a povestit fostul iubit al Nataliei Mateuț, pe YouTube. 

Poliția olandeză i-a ridicat în momentul în care cei doi au ieșit din hotel. Oamenii legii i-au urmărit, i-au pus la pământ și i-au încătușat. Ulterior, aceștia au fost duși la pentru anchetă la tribunal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pepe
WhatsApp Image 2024 10 05 at 14 43 08 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net