Prodanca petrece când partajul judiciar bate la ușă! I-a făcut tort ca la nuntă lui Sarah! Ce cadou a primit fiica impresarei, care s-a făcut bombă sexy

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prodanca și familia petrec, deși Mihai Rotaru, patronul Craiovei, l-a executat silit pe Laurențiu Reghecampf pentru datoria de 200.000 de euro și a solicitat, recent, în instanță și un partaj judiciar. Ieri, însă, la Snagov a fost sărbătorită cu tort ca la nuntă fiica cea mică a impresarei, Sarah Dumitrescu Prodan. Click! a aflat ce cadou a putut să-i facă mama ei?! 

A fost petrecere mare din nou, pe 11 septembrie, la vila Prodancăi de la Snagov!  De data aceasta sărbătorita a fost Sarah, fiica cea mică a impresarei, care a împlinit 24 de ani.

Familia și prietenii foarte apropiați au așteptat-o pe Sarah la vila de la Snagov, unde impresara i-a organizat un chef pe lux și bogăție. 

În living room a fost întinsă o masă mare, ca la nuntă, iar tortul cu aripi de îngeraș a avut 7 etaje. 

Sarah Prodan a strălucit într-o rochie lungă, neagră, cu decolteu adânc și a arătat ca o prințesă. 

Ce cadou i-a făcut Prodanca fiicei ei, Sarah, la împlinirea celor 24 de ani?

„Sunt atât de mândră de copiii mei, încât nu am cuvinte. Sarah este un copil minunat ca toți copiii mei. Merită tot ce este frumos pe pământ. Și-a dorit să-și facă ziua în România alături de prietenii ei și i-am făcut surpriză noi. A fost superb. 

La 24 de ani, Sarah merge pe drumul ei de vis pe care singură și l-a croit și pentru care a muncit până la epuizare. 

De la mami a primit o vacanță în Spania și tot ce a însemnat ziua de naștere. Și încă am făcut puțin pentru acest copil minunat. Dar eu muncesc și trăiesc pentru copiii mei și să fac totul ca ei să fie liniștiți și fericiți!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Ce se întâmplă cu partajul judiciar dintre soții Prodan-Reghecampf?!

Anamaria Prodan (51 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (48 de ani) sunt implicaţi într-un nou proces. Mai precis, patronul Clubului Universitatea Craiova i-a dat în judecată pentru a recupera datoria de  200.000 de euro a antrenorului. 

Universitatea Craiova cere în instanță partajul judiciar între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, procesul fiind intentat în luna august, la Judecătoria Buftea.

Avocat Oleg Burlacu, despre partaj: „Apreciem că doamna Prodan are o contribuție de peste 50 la sută”

Oleg Burlacu, avocatul care o reprezintă pe Anamaria Prodan, este de părere că impresara ar fi avut o contribuție financiară mai mare, de-a lungul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. 

„Domnul Reghecampf are o datorie de 200.000 de euro la Clubul Universitatea Craiova. El nu și-a onorat, însă, până acum aceasta datorie, iar clubul sportiv a inițiat o procedură de executare silită.

Dar, ca să-l poată executa silit, trebuie să se identifice bunurile personale ale fiecăruia dintre soți. Clubul trebuie să-i dea în judecată pe amândoi, și pe Anamaria Prodan și pe Laurențiu Reghecampf, pentru a se stabili cota care aparține fiecăruia ca să poată trece la executarea silită doar a bunurilor ce aparțin domnului Reghecampf.

La licitație, doamna Prodan poate cumpăra creanța soțului. La acest moment, vorbim de un sechestru general asigurator care nu se poate pune în executare atâta timp cât nu se știe care este exact partea ce îi revine domnului Reghecampf. 

Noi avem interesul să ne protejăm bunurile  bănești. Apreciem că doamna Prodan are o contribuție de peste 50 la sută, dar acest lucru îl va stabili instanța”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net