Anamaria Prodan l-a sărbătorit pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, la Snagov, pe lac! Ce zice Bebeto despre tatăl său, după ce Reghe nici nu l-a sunat: „Nici nu știu cum mai arată”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă, a fost mare petrecere la vila impresarei Anamaria Prodan, de la Snagov. Laurențiu Reghecampf junior a împlinit pe 31 august 16 ani, iar mama lui l-a serbat cum se cuvine. Băieții au făcut acrobații cu ambarcațiunile pe lac. Reghe senior, însă, a lipsit de la chef și nici măcar nu și-a sunat fiul. 

Laurențiu Reghecampf junior a împlinit 16 ani! Distracție cu ambarcațiunile pe lac 

Anamaria Prodan (51 de ani) are cu ce să se mândrească! Fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, a crescut văzând cu ochii și a devenit un adolescent pasionat de fotbal, dar și de sporturile nautice. 

Sâmbătă, a fost zi de sărbătoare la vila impresarei de la Snagov. Laurențiu Reghecampf junior a împlinit 16 ani, pe 31 august, iar mama lui a dat o petrecere de toată frumusețea în cinstea fiului.  

Colegii lui Reghe junior, dar și prieteni și apropiați ai impresarei au venit să-l serbeze pe adolescent. S-a făcut grătar pe pontonul abia renovat al vilei de la Snagov, iar adolescenții s-au distrat teribil cu ambarcațiunile pe lac, supravegheați îndeaproape de adulți. 

La miezul nopții, Reghe junior a suflat în lumânări și și-a pus o dorință. 

„Sunt o mamă împlinită. Am un băiat de vis. Minunat. Educat. Mândru. Puternic. Profesionist. Ambițios. Este o binecuvântare să ai așa un copil precum Laurențiu Junior”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click! 

 Bebeto nu a simțit lipsa tatălui său! „De 3 ani nu a mai apărut” 

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) nu a fost prezent la ziua de naștere a fiului său nici în acest an, postând doar o fotografie veche cu Bebeto și fratele său, Luca Reghecampf, pe rețelele de socializare, unde i-a felicitat pe amândoi. Pe Bebeto pentru ziua de naștere, iar pe Luca pentru căsătoria cu Asiana Peng, care a avut loc tot în week-emd. 

„Habar nu am. De 3 ani nu a mai apărut. Apare doar la tv și minte că mă caută. Nici nu știu cum mai arată, dar nu este problemă. Mama și surorile mele fac cât miliarde de Laurențiu Reghecampf. 

Vedeți exact cine suntem noi astăzi și cât  de mândrii suntem de ce realizăm toți, și eu și surorile mele și mai ales mama, și unde este el. 

Din cauza aceasta nu m-a supărat pe el, pentru că el nu poate mai mult de ceea ce îl vedeți azi “, a declarat Laurențiu Reghecampf junior, in exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net