Reghe reacționează după ce Prodanca a spus că băutura l-a lăsat fără loc de muncă la Pro TV: „Această femeie mă urmărește non-stop. E cumva o boală???”

Laurențiu Reghecampf face noi declarații în scandalul cu Anamaria Prodan. După ce aceasta i-a transmis că îi pare rău că din cauza alcoolului și-a pierdut locul de muncă de la ProTv, Reghecampf a declarat exclusiv pentru Click! că nu mai are nicio treabă cu această femeie și că îl urmărește non-stop: „este cumva o boală?".

Ce declară Reghecampf despre Anamaria Prodan Foto: arhivă Click!
Ce declară Reghecampf despre Anamaria Prodan Foto: arhivă Click!

Motivul plecării lui Reghecampf de la ProTv

După ce Laurențiu Reghecampf a comentat două meciuri la Campionatul European, pentru Pro Tv, a anunțat surprinzător că-și dă demisia. De fapt, însă mulți spun că motivul debarcării antrenorului de la Pro Tv a fost din cauză că în timp ce se intona imnul național, acesta umplea paharele cu rom și își îndemna colegii să bea cu el. Antrenorii l-au anunțat, însă că în timpul meciului nu este permis să se consume alcool.

Care a fost reacția Anamariei Prodan

Anamaria Prodan aflase uimită de derapajul lui Reghecampf din studioul Pro Tv și făcuse o declarație: „Îmi este doar cumplit de milă de el, este milă amestecată cu silă! Mă rog și ne rugăm pentru el să-și găsească ceva de muncă. Îmi pare rău că datorită alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv, mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile, păcat! Și-a ratat cariera și viața! Măcar să se ocupe de copiii ăștia noi, că de cei vechi Dumnezeu cu mila”, a declarat  Anamaria Prodan, pentru Click!.

Reghecampf, reacție la comentariul Anamariei Prodan

Exclusiv pentru Click.ro, Laurențiu Reghecampf a reacționat la comentariul fostei soții. „Eu cu Anamaria Prodan nu mai avem nimic în comun. Nu știu și nu îmi explic de ce această femeie mă urmărește non-stop? Este cumva o boală? Am avut contract cu ProTv pentru 10 apariții (datorită programului meu) nu există alte motive. Declarațiile și jignirile la adresa mea nu au niciun sâmbure de adevăr.

Sunt declarații făcute de o femeie care are o problemă gravă. Avocatul meu o să adauge aceste declarații la cele deja existente. Pentru binele băiatului meu încerc să stau departe de aceste subiecte și să-mi văd liniștit de viața mea alături de familia mea", a declarat Reghecampf exclusiv pentru Click.ro. 

Aproape doi ani de când cei doi au decis să pună punct

Amintim că au trecut aproape doi ani de când Reghe şi Anamaria au decis să pună punct căsniciei lor. De atunci, cei doi au fost protagoniştii multor scandaluri şi dipute mediatice. Au încercat de mai multe ori să ajungă la un numitor comun, dar se pare că nu au reuşit.

Chiar recent, antrenorul a făcut dezvăluiri şi despre acuzațiile aduse de impresară, referitoare la refuzul lui de a plăti facturile pentru utilitățile casei în care locuiesc împreună cu fiul lor, Laurențiu junior. „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a transmis Reghecampf în cadrul unui podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net