Vila Prodancăi din Snagov, scoasă la licitație! Câți bani trebuie să scoată din buzunar impresara ca să-i cumpere și partea lui Reghecampf, executat silit de Mihai Rotaru?

#Exclusiv Click!

Prodanca e disperată! Vila de la Snagov a fost scoasă la licitație după ce Laurențiu Reghecampf a pierdut procesul cu patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, care i-a pus sechestru pe casă.  Impresara are prima opțiune de cumpărare și trebuie să scoată din buzunar urgent 200.000 de euro, pentru a achita partea care-i revine lui Laurențiu Reghecampf din vila de la Snagov. 

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, i-a pus sechestru pe casa de la Snagov lui Laurențiu Reghecampf! 

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova. Patronul clubului, unde acesta a activat ca antrenor, l-a dat în judecată pe Reghe pentru că nu a achitat suma de 200 000 de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o, anul trecut, pentru a pleca la echipa arabă Al-Tai.

Antrenorul îi este dator lui Mihai Rotaru 200 000 de euro, bani pe care Reghe nu i-a achitat până la acest moment, bazându-se pe prietenia sa cu patronul Universității Craiova. 

Acesta, însă, i-a pus sechestru lui Reghecampf pe o parte a vilei din Snagov,  pe care acesta o deține împreună cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are prima opțiune de cumpărare a părții lui Reghecampf din vila de la Snagov 

Impresara este foc și pară, de când a aflat ce vila în care locuiește împreună cu copiii a ajuns să fie scoasă la licitație. Din fericire, datorită prieteniei cu patronul Universității Craiova, Anamaria are prima opțiune de cumpărare a părții care îi revine lui Reghe din casa de la Snagov.

Anamaria Prodan: „Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru”

„O familie perfectă, cum formez eu cu Ronald pentru că noi ne numim o familie, este întreruptă această fericire și liniște a noastră de procesele lui Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează in fiecare secundă atunci când primesc citație.

Uită-te cine face recurs pe portal. Eu am prezentat actele. El zice: «Sunt prizonier în această căsnicie». 10 cuvinte, atât. Cine îl ține? De ce nu vine la notar? De ce nu vii ca bărbatul?

Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație.

Vine cineva se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta?! O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Teo Trandafir.

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat, așa om, așa tată, în ce situație a ajuns!”

Impresara a făcut declarații dure, în exclusivitate pentru Click!, la adresa lui Reghecampf, care este pe punctul să-și lase copiii pe drumuri datorită datoriilor acumulate. 

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat, așa om, așa tată, în ce situație a ajuns! Ferească Dumnezeu! Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. 

Nu a putut în viața lui să-și păstreze nici o familie, pe care a avut-o. Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot, începând de la soții și copii, prieteni, părinți, tot ce se putea. 

Astăzi a ajuns fără loc de muncă, în lumea fotbalului, râs de toți, în fața copiilor e zero barat, în fața mea nulitate. Dar, Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău ! Ne este rușine de rușinea lui. 

Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum, dator la fiecare om pe care-l cunoaște. E dat în judecată de mai toată lumea pentru recuperarea datoriilor. Rușine mondială!”, a spus impresara, furibundă, pentru Click!

„De ani de zile, trăiește doar din rezilieri de contracte”

„A încercat să mintă prin podcasturi, a încercat să facă scenarii și să miorlăie și să mă defăimeze peste tot și pe la toți. De fapt, și-a bătut joc de el de viața lui de meseria lui. 

De ani de zile, trăiește doar din rezilieri de contracte. Toată echipa pe care eu i-am construit-o să-i fie alături și să-l ajute l-a părăsit! Praful și pulberea s-a ales și, exact cum am spus, acesta este doar începutul dezastrului pentru el!”

„Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos la licitație casa în contul datoriilor pe care le are!”

„Am prima opțiune să cumpăr partea lui de casă, pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație în contul datoriilor pe care le are! Îmi este lehamite de un asemenea om, iar cei ce se asociază cu el și îi ridică ode sunt la fel de mici ca și el din toate punctele de vedere. 

Căci, un om căsătorit a doua oară cu copii din fiecare căsătorie nu povestește mândru cum își lua amanta pe restaurant sau nu se pune în situații în care amanta îi dă mailuri de amenințare că <<nu l mai suge în genunchi>>, nu vizualizează video -uri cu amanta prin presă apărute și nu își vede amanta în poze publice îmbrăcată în costumații de gentleman club prin barurile  de noapte. 

Rușine mondială, cum am zis. Lipsa de bărbăție, mândrie, demnitate , respect față de societate, față de familie și în primul rând față de el”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Prodanca renunță la numele de Reghecampf

Chiar dacă a câștigat în instanță numele fostului soț, impresara va face în prezent demersuri pentru a-și recupera numele de Prodan în acte. 

„Abia aștept să nu-mi mai asociați  numele meu și al copiilor mei cu al lui ! Am început procedurile de a-mi recupera numele mamei mele, asta după ce am câștigat în instanță numele de Reghecampf, pe care eu l-am ridicat construit și slăvit!”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click!

Mihai Rotaru trebuie să primească 200.000 de euro de la Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a „rupt” contractul cu Universitatea Craiova, în septembrie anul trecut, activând la acel moment  clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro. Antrenorul nu a mai achitat acești bani nici până în prezent.

Clubul din Bănie l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză în instanță. Până la achitarea datoriei de 200 000 de euro, Laurențiu Reghecampf nu mai are drept să mai antreneze nici o echipă din România. 

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este stabilit la data de 9 octombrie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diana aurelian jpg
banner Adriana Trandafir
vulpita viorel covid 19 png
banner andreea marin png
lidia buble jpg
Banner Maria Andrei
banner ilinca vandici png
dan balan
image
actualitate.net
image
actualitate.net