Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre relația pe care o are în prezent cu Ronald Gavril

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat sfârșit în 2021, când antrenorul a depus actele de divorț. Ulterior, cei doi și-au găsit fericirea alături de alte persoane, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc, iar impresara este mai fericită ca niciodată alături de Ronald Gavril. Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a divorțat încă de fostul ei partener. De asemenea, a oferit detalii despre relația pe care o are cu noul iubit.

De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Reghe / foto: colaj Click!
De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Reghe / foto: colaj Click!

Cu toate că nu mai sunt împreună de ceva timp, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu au divorțat. Cei doi au luat-o pe drumuri separate în anul 2021, însă, potrivit impresarei, nu au divorțat pentru că fostul ei partener nu s-a prezentat la termenele de judecată.

E întreruptă această liniște și fericire a noastră de niște procese pe care le intentează Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă derajează pe secundă, când primesc citația. «Sunt prizonier în această căsnicie», avem 10 cuvinte, le-am spus perfect. Alo, cine te ține? De ce nu vii la notar? (...)

Am câștigat numele. Lumea nu înțelege, l-am câștigat că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la 7 clase cu care ai venit la mine și fără nimic, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta. Ce a trăit în ultimii trei ani a trăit datorită mie pentru că eu am fost icoana vieții lui, eu am fost busola vieții lui, eu am fost mentorul vieții lui”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul „Gând la Gând”.

„M-am îndrăgostit de Roland, n-am crezut în viața mea”

De cealaltă parte, vorbind despre relația pe care o are în prezent cu Ronald Gavril, impresara a dezvăluit că acesta a apărut în viața ei când simțea că nu mai are nevoie de nimeni și că nu se mai poate apropia de cineva.

„Ronald a venit în viața mea când nu mai aveam nevoie de nimeni, de nimic. Refuzam cu tărie să mă apropii de cineva. Eu nu mai cred în construcție, planul meu de viitor. Care viitor? Cine știe care e viitorul. Cea mai mare forță, o spun astăzi, ți-o dă dragostea. Să te îndrăgostești. De ceva, de orice pe pământ. M-am îndrăgostit de Roland, n-am crezut în viața mea. Nu știu cât ține, nu îmi fac planuri. Mă întreabă lumea când mă căsătoresc.

Habar nu am dacă o să mă căsătoresc vreodată. Habar nu am dacă o să mai fie mâine Ronald în viața mea, cum nici el nu știe. Numai Dumnezeu știe. Dar astăzi, este minunat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net