Detalii neștiute despre iubitul Anamariei Prodan. Ronald Gavril a vorbit despre copilăria sa „Un copil care a vrut să devină campion”

Anamaria Prodan (51 de ani) și Ronald Gavril (38 de ani) trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Recent, impresara și-a invitat iubitul în propriul podcast, iar acesta a a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața lui.

Detalii neștiute despre Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan / foto: arhiva Click!
Detalii neștiute despre Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan / foto: arhiva Click!

Iubitul cunoscutei Anamaria Prodan a vorbit, recent, în cadrul podcast-ului realizat de impresară, despre copilăria sa. Ronald Gavril, în vârstă de 38 de ani, un boxer profesionist român care a participat cu echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene, a dezvăluit că provine dintr-o familie modestă și spune că a fost de mic pus la treabă în gospodăria părinților lui.

Provin dintr-o familie cu mulți frați, suntem patru băieți și o fată. Vin dintr-o familie modestă, care a muncit de mic copil în gospodăria familiei, un copil cu o educație primită de la părinții mei foarte bună, cu frica lui Dumnezeu și după care un copil care a vrut să devină campion”, a declarat Ronald Gavril în podcast-ul Anamariei Prodan.

„Tatăl fiind foarte sever, nu prea ne lăsa să ne jucăm”

De asemenea, sportivul a vorbit și despre cum și-a descoperit pasiunea. El a mărturisit că decizia lui de a face o carieră în box a venit, de fapt, de la un vecin. Bărbatul îi chemase inițial pe frații lui la sala de box și s-a ocupat pentru o perioadă să îi antreneze, ulterior, a început și el să practice acest sport. Însă, a ținut acest aspect secret față de părinții săi, căci știa că aceștia nu ar fi fost de acord.

Am început boxul datorită unui vecin, care ne-a chemat la sala de box. I-a chemat pe frații mei mai întâi, după care și pe mine. Eram mai mic și spuneau că mai bine să stau acasă și să am grija de gospodăria tatălui (…) Tatăl fiind foarte sever, nu prea ne lăsa să ne jucăm. Încercam să evit să știe că eu fac box pentru că ei nu ar fi fost de acord”, a mai spus iubitul impresarei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net